Κίνητρο για γυμναστική έδωσε η Michelle Obama, το απόγευμα της Κυριακής, στους διαδικτυακούς της φίλους. Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την προπόνησή της σημειώνοντας: “Δεν νιώθω πάντα  όμορφα τη στιγμή που το κάνω Μετά, είμαι πάντα χαρούμενη που πήγα γυμναστήριο. Εσείς πώς φροντίζετε τον εαυτό σας;”

View this post on Instagram

It doesn’t always feel good in the moment. But after the fact, I’m always glad I hit the gym. How did you all take care of yourself on this #SelfCareSunday? 💪🏾

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Από τα πρωτα σχόλια που δέχτηκε η 55χρονη συγγραφέας του Becoming author ήταν αυτό το Tom Brady που έβαλε ένα emoji με ποδόσφαιρο, δείχνοντας πώς εκείνος φροντίζει να γυμνάζεται. Εκτός από σύζυγός της Gisele Bundchen είναι και παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Η ανάρτηση της συζύγου του Barack Obama -που είναι και μητέρα δύο κοριτσιών της Sasha και της Malia– παρακίνησε πολλούς να γράψουν τη δική τους ρουτίνα γυμναστικής. “Ο στόχος είναι κάθε πρωί να κάνω δύο μίλια περοπάτημα” έγραψε κάποιος. “Το κάνω 6 στις 7 μέρες” πρόσθεσε άλλος. “Ξεκουράζομαι μετά τον πρώτο μου ημιμαραθώνιο.”

Το σχόλιο όμως που εξέφρασε την πλειοψηφία όσων είδαν  την Obama με κολάν και αθλητικό μπουστάκι να γυμνάζεται είναι το εξής: “Αν η Michelle Obama έχει χρόνο για γυμναστήριο, μπορώ κι εγώ.”