Μπορεί η ταινία “House of Gucci” να κυκλοφόρησε μόλις εχθές επίσημα στους κινηματογράφους, έχει όμως ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια και έντονες κριτικές τόσο για την πλοκή, όσο και για την απόδοση των χαρακτήρων. Η Lady Gaga, μάλιστα, θεωρείται φαβορί για το φετινό Όσκαρ.

Η συγκεκριμένη ταινία δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον μόνο λόγω της ιστορίας την οποία αφηγείται – αφορά στη βιογραφία της οικογένειας που σημαδεύτηκε από μια ιστορία δολοφονίας – αλλά και για τα σκηνικά, τα κοστούμια και τους χώρους που έγιναν τα γυρίσματα.

Ο πατριάρχης της οικογένειας Gucci Aldo, κατοικεί σε μία επιβλητική έπαυλη που περιτριγυρίζεται από κήπους με πλούσια βλάστηση και πολυτελές εσωτερικό. Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο, λοιπόν, υπάρχει και βρίσκεται πού αλλού; Στην Ιταλία!

airbnb

Το τεράστιο pallazzo βρίσκεται στη δυτική ακτή της Λίμνης Κόμο και θεωρείται ένα εμβληματικό κτίριο για την Ιταλία. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιστασίας του έγινε ο τόπος συγκέντρωσης των μεγαλύτερων και πιο σπουδαίων Ιταλών διανοητών.

airbnb

Ονομάζεται Villa Balbiano και χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Σήμερα, είναι γεμάτη με έπιπλα αντίκες από δημοπρασίες των οίκων Sotheby’s και Christies. Ο διάσημος Γάλλος interior designer Jacques Garcia βοήθησε στο να εκμοντερνιστούν οι έξι σουίτες της έπαυλης ώστε να ανταποκρίνονται στα σημερινά γούστα των επισκεπτών.

airbnb

Οι απανταχού λάτρεις της μόδας και της τέχνης θα χαρούν πολύ όταν μάθουν πως αυτή η βίλλα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση. Προσοχή, όμως, για ένα μόνο βράδυ. Συγκεκριμένα, για τις 30 Μαρτίου 2022 και η δυνατότητα κράτησης ανοίγει στις 6 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ.

airbnb

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below