Διεθνής, χρυσή διάκριση για το πεντάστερο Kenshō Psarou στη Μύκονο, που ανακηρύχθηκε σε “Greeces Leading Boutique Hotel” στα βραβεία World Travel Awards 2020, των οποίων η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τα WTA είναι τα σημαντικότερα βραβεία στη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, τα οποία κάθε χρόνο απ’ το 1993 αναδεικνύουν τα κορυφαία ξενοδοχεία σε όλους τους τομείς και τις κατηγορίες του κλάδου. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος χιλιάδες ξενοδοχεία παγκοσμίως.

ΤοKenshō Psarou ξεχώρισε ανάμεσασε 15 κορυφαίαξενοδοχεία και βραβεύτηκε ως το “Greeces Leading Boutique Hotel 2020”.

Ο σχεδιασμός του Kenshō Boutique Hotels & Villasβασίστηκε στο σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική του Αιγαίου.Αυτό κυρίως είναι το στοιχείο για το οποίο το ιδιαίτερο, πεντάστερο ξενοδοχείο αξιολογήθηκε από την πρώτη στιγμή σαν «το κόσμημα των Κυκλάδων».

Στους μοναδικούς χώρους διαμονής που είναι εξοπλισμένοιμε εξωτερικό τζακούζι ή με ιδιωτική πισίνα, προστέθηκαν φέτος και δύο νέες υπερπολυτελείς σουίτες με μαγευτική θέα 360ο στον κόλπο της Ψαρούς.

Εκτός όμως, από την εμπειρία της διαμονής οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων τα υπέροχα πιάτα και τα signaturecocktailsτου βραβευμένου εστιατορίου του Kenshō Psarou δίπλα στην πισίνα και την κοσμική παραλία της Ψαρούς.

Για το Kenshō Psarou η διάκριση του σαν το “Greeces Leading Boutique Hotel 2020”αντανακλά τη συνεχή προσπάθεια να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και παροχής υπηρεσίας με σεβασμό στον ταξιδιώτη, στον άνθρωπο και στο περιβάλλον».

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Kensho Psarou στο https://www.kenshomykonos.com/kensho-psarou/

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below