Η ταινία Downton Abbey: A New Era” έρχεται δύο χρόνια μετά την πρώτη και εστιάζει στον δεύτερο γάμο του Tom Branson. «Χρόνια πριν, δεν είχες ακόμη γεννηθεί, παντρεύτηκα έναν άνδρα. Και τώρα στην κατοχή μου ήρθε μία βίλα στη Νότια Γαλλία», ακούγεται να λέει η κοντέσσα στο τρέιλερ, προμηνύοντας τη μετακόμιση της οικογένειας σε νέο σπίτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Focus Features (@focusfeatures)

Το teaser τρέιλερ και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την Focus Features, μας δίνουν μια μικρή ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η πρώτη ταινία, που ακολούθησε τη σειρά, έπιασε το νήμα της ιστορίας στα 1927, όταν οι ένοικοι του Πύργου του Downton, υποδέχτηκαν τη βασιλική οικογένεια, κλείνοντας στο φινάλε με τη Dame να εξομολογείται εμπιστευτικά στην αγαπημένη της εγγονή Μέρι ότι πεθαίνει. Πλέον, βρισκόμαστε στο 1930 με όσα η νέα δεκαετία φέρνει μαζί της για την οικογένεια και το προσωπικό του Downton Abbey.

Το αρχικό καστ επιστρέφει στους ρόλους στους οποίους το γνωρίσαμε, ενώ όσον αφορά στις νέες αφίξεις θα δούμε τον Hugh Dancy, τον Dominic West και τη Γαλλίδα ηθοποιό, Nathalei Baye. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon Curtis και το σενάριο Julian Fellowes. Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου του 2022.

Δείτε το teaser τρέιλερ:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below