Η πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της τρίτης σεζόν του «Emily in Paris» είναι ένα όνειρο. Όχι μεταφορικά, κυριολεκτικά μιλώντας: η Emily, που στο ντύσιμό της τιμά δεόντως την τάση του Barbiecore pink, ονειρεύεται ότι μιλάει με τη Madeline, η οποία αποφαίνεται ότι «ολόκληρη η ζωή σου είναι στο Σικάγο».

Για αρχή, όταν ξυπνάει, αντί να πάει στο Σικάγο κόβει μόνη τις αφέλειές της. Κι εμείς σκεφτόμαστε ότι θα θέλαμε να κόψει και τις δικές μας, γιατί λίγο αργότερα, που πηγαίνει για καφέ με τη Mindy, το κούρεμά της είναι επαγγελματικά αψεγάδιαστο. Κάπου εκεί εμφανίζεται και η Camille, που φαίνεται αποφασισμένη να κρατήσει την Emily στην οικογενειακή επιχείρηση, παρόλο που πλέον ο Gabriel είναι όλος δικός της. Άλλωστε, όπως επιβεβαιώνει η Emily, η προσοχή της είναι πλέον στραμμένη στον Alfie.

Πίσω στα γραφεία της Savoir, η Emily έχει μίτινγκ με την αρωματοποιία Maison Lavaux και εκπλήσσεται ανακαλύπτοντάς το – ενώ εμείς, με τη σειρά μας, εκπλησσόμαστε που δεν γνώριζε με ποιον πελάτη είχε μίτινγκ. Φυσικά, για να παραταθεί το σασπένς, η Emily δεν καταφέρνει να πει ποτέ στη Madeline ότι παραιτείται, ίσως, λέμε ίσως, γιατί η δήλωση της τελευταίας, ότι η Emily μπορεί να «ενδυναμώσει μια μελλοντική γενιά γυναικών», αγγίζει κάποια ευαίσθητη χορδή της.

Πίσω στα γραφεία της Savoir, η Emily έχει μίτινγκ με την αρωματοποιία Maison Lavaux και εκπλήσσεται ανακαλύπτοντάς το – ενώ εμείς, με τη σειρά μας, εκπλησσόμαστε που δεν γνώριζε με ποιον πελάτη είχε μίτινγκ. Φυσικά, για να παραταθεί το σασπένς, η Emily δεν καταφέρνει να πει ποτέ στη Madeline ότι παραιτείται

Στο μεταξύ, ο Doug, ο πρώην της από το Σικάγο, της τηλεφωνεί να της πει ότι τα McDonald’s αναζητούν μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ για συνεργασία κι εμείς αναρωτιόμαστε αν η σειρά επέλεξε τα McDonald’s γιατί πιο αμερικανικό brand δεν υπάρχει ή, απλά, περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

Όταν η Emily πηγαίνει στην καινούρια της δουλειά, χωρίς να έχει παραιτηθεί επίσημα από την παλιά -μη δοκιμάσετε να το κάνετε στη δική σας- βρίσκεται ουσιαστικά στο διαμέρισμα της Sylvie όπου εμφανίζονται ο Antoine και ο Gabriel και κάπως έτσι η Emily βρίσκεται να γευματίζει με τον Gabriel – στα McDonald’s, που αλλού;

Στα μαθήματα γαλλικών, το επεισόδιο εμπλουτίζεται με μια δόση Ζαν Πολ Σαρτρ, αν και η Emily μάλλον κρατάει μόνο την άστατη ερωτική ζωή του υπαρξιστή φιλοσόφου. Γιατί όταν εμφανίζεται ο Alfie, με ένα σέξι κοστούμι, και παρόλο που φεύγει την επόμενη ημέρα, εκείνη τού μιλάει μόνο για τη δουλειά.

Πίσω στη σπιτική εταιρεία της Sylvie: ο Luc πρέπει να επιστρέψει στο παλιό του γραφείο, όπου έχει ξεχάσει το λάπτοπ του, αλλά φτάνοντας εκεί, απλά, δίνει στεγνά την Emily και όλα τα μυστικά της στη Madeline.

Και ενώ αναρωτιόμαστε πότε θα ξεκινήσει το αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Alfie, η Emily έχει μίτινγκ με εκπρόσωπο των McDonald’s στον πύργο του Άιφελ, όπου εμφανίζεται απροειδοποίητα η Madeline για να την ξεμπροστιάσει και, το χειρότερο, σπάνε τα νερά της κάνοντας μούσκεμα τα πολυτελή παπούτσια της Emily.

Και ενώ αναρωτιόμαστε πότε θα ξεκινήσει το αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Alfie, η Emily έχει μίτινγκ με εκπρόσωπο των McDonald’s στον πύργο του Άιφελ, όπου εμφανίζεται απροειδοποίητα η Madeline για να την ξεμπροστιάσει και, το χειρότερο, σπάνε τα νερά της κάνοντας μούσκεμα τα πολυτελή παπούτσια της Emily.

Η Emily παραδίδει ένα ακόμα μάθημα ζωής που επίσης θα ήταν καλό να μην ακολουθήσουμε ποτέ και, αντί να απολογηθεί που δεν ανέλαβε ποτέ τις ευθύνες της, ψελλίζει πως «όλα έγιναν πολύ complicated», σαν να καλείται απλά να ανανεώσει το στάτους της στο Facebook. Η Sylvie την απολύει, προτού καλά καλά την προσλάβει, και κάπως έτσι από εκεί που είχε δύο δουλειές, βρίσκεται χωρίς καμία, και χωρίς αγόρι, αφού φτάνει απελπιστικά καθυστερημένη στο πάρτι του Alfie, όπου ήταν όλοι οι φίλοι της αλλά όχι εκείνη. Και κάπως έτσι αναρωτιόμαστε μήπως από το επόμενο επεισόδιο μας μείνει το Paris χωρίς την Emily ή, τουλάχιστον, αρχίσει να ωριμάζει λίγο, έστω και στα τριάντα της.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below