Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος έχουν χτίσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες στον σύγχρονο κινηματογράφο, με ταινίες όπως The Favourite, Poor Things και Bugonia. Όπως φαίνεται, και παρά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη πριν από λίγο καιρό για την ανάγκη διαλείμματος, όχι μόνο δεν θα σταματήσουν να συνεργάζονται, αλλά δημιούργησαν ένα νέο video για το Super Bowl.
Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης συνεργάζονται για πρώτη φορά σε μια διαφήμιση της πλατφόρμας Squarespace, με τίτλο Unavailable, που θα προβληθεί ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο τέταρτο του Super Bowl LX, στις 8 Φεβρουαρίου. Παρόλο που πρόκειται για μόλις 30 δευτερόλεπτα, το teaser των 15 δευτερολέπτων που δημοσιοποίησε το The Hollywood Reporter αποκαλύπτει το ιδιαίτερο στιλ της συνεργασίας τους.
Η διαφήμιση γυρίστηκε στο Λονδίνο, σε ασπρόμαυρο φιλμ, με το σκηνικό να έχει επιμεληθεί ο James Price (Poor Things, Bugonia) και τη μουσική να υπογράφει η ομάδα του σκηνοθέτη μαζί με τον Jerskin Fendrix. Το sound design ανέλαβε ο Johnnie Burn, ιδρυτής του Wave Studios.
Το Unavailable δεν είναι μια απλή διαφήμιση. Είναι μια μικρή ταινία που αντικατοπτρίζει την ένταση και την κινηματογραφική αισθητική που περιμένουν οι fans από το δίδυμο ηθοποιού και σκηνοθέτη. Οι αφίσες που συνοδεύουν την καμπάνια δίνουν μια πρώτη γεύση της ατμόσφαιρας και της αφήγησης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο η Emma Stone εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια.
Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της Emma Stone σε διαφήμιση του Super Bowl, ενώ για τον Γιώργο Λάνθιμο αποτελεί τη δεύτερη σερί συμμετοχή, μετά τη διαφήμιση για την Grubhub.



