Εδώ και περίπου ένα χρόνο, έχει ανακοινωθεί το reunion της σειράς Friends, τα σχέδια του οποίου όμως χάλασε η πανδημία. Όπως σε όλες τις παραγωγές, έτσι και σε αυτή, μπήκε φρένο στα γυρίσματα, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς ηθοποιοί και συντελεστές.

Λίγες εβδομάδες πριν, η Lisa Kudrow είχε μιλήσει για το επερχόμενο reunion, καθώς και για την τύχη των γυρισμάτων, αναφέροντας ότι το πιθανότερο σενάριο και με την προϋπόθεση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, να ξεκινήσουν αρχές της άνοιξης. Στην σχετικά αόριστη απάντηση της Kudrow, ήρθε ο David Schwimmer να κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Andy Cohen δήλωσε πως όλα ξεκινάνε και ότι “σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα θα βρίσκομαι στο Los Angeles”. Εξήγησε μάλιστα πως ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους, ούτως ώστε να είναι όλοι ασφαλείς. “Τελικά βρήκαμε έναν τρόπο να το γυρίσουμε με ασφάλεια και ένα μέρος του επεισοδίου θα γυριστεί έξω, για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου”.

Ο “Ross” της σειράς Friends αρνήθηκε να απαντήσει για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του επεισοδίου, μιας και δεν του δίνεται αυτό το δικαίωμα, απέκλεισε όμως την Ellen deGeneres από τις πιθανές φήμες.

Στα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το επεισόδιο με τίτλο “The One Where They All Got Back Together” θα προβληθεί από την online streaming πλατφόρμα του HBO Max και δεν θα είναι reboot της σειράς, κι αυτό γιατί δεν θα υπάρχει σενάριο και οι έξι πρωταγωνιστές δεν θα υποδυθούν τους χαρακτήρες τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below