Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την πρώτη προβολή του reunion επεισοδίου των Friends, ωστόσο οι αποκαλύψεις γύρω από αυτό δεν σταματούν.

Εντύπωση είχε προκαλέσει ότι από το αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά έλειπαν δύο ηθοποιοί των οποίων οι ρόλοι ήταν κομβικοί για την εξέλιξη των χαρακτήρων και της πλοκής.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν εμφανίστηκε ο Paul Rudd, ο οποίος υποδύθηκε τον σύζυγό της Phoebe και αρκετοί τον θεώρησαν ως το “7ο Φιλαράκι” και ο Cole Sprouse, ο Ben – γιος του Ross Geller.

«Δεν μπορούσαμε να τους έχουμε όλους εκεί, επειδή ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Το επεισόδιο ήταν μόλις μία ωρα και 45 λεπτά. Και πρέπει να θυμάστε ότι το το επεισόδιο ήταν επικεντρωμένο στους 6 βασικούς χαρακτήρες. Υπήρξαν εκατοντάδες υπέροχοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν στη σειρά όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να τους έχουμε όλους», είπε ο παραγωγός του τηλεοπτικού show.

Και ενώ η εξήγησή του είναι αρκετά λογική, δεν ικανοποίησε του fans. Pολλοί χρήστες της πλατφόρμας HBO, στην οποία προβλήθηκε το reunion εξέφρασαν την απογοήτευσή τους. Μία κριτική μάλιστα ανέφερε: «Είχαμε χρόνο να βάλουμε τον Justin Bieber σε στολή πατάτας, αλλά όχι να καλέσουμε τον Paul Rudd».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below