Εν έτει 2020 η ιδέα του να παντρευτεί μία γυναίκα απλώς για να ‘μη μείνει στο ράφι” όπως έλεγαν οι παλιοί φαντάζει ολοένα και λιγότερο ελκυστική. Πόσω μάλλον όταν ξέρουμε πως εκεί έξω υπάρχει ως σύζυγος o Jason Momoa. Οι λόγοι που ο ίδιος αποτελεί πρότυπο είναι άπειροι, αλλά θα ξεκινήσουμε με ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στα stories του στο Instagram.

Εμφανίζεται χωρίς μπλούζα με “ανάγλυφο” κορμί σαν αρχαία θεός και φυσικά δε χρειάζεται να περιγράψουμε άλλο το χάρμα οφθαλμών. Προσπερνάμε το στάδιο με τα τσεκούρια, δεν είναι τόσο του στυλ μας, εστιάζουμε στο ότι ένας πατέρας θα πρέπει να θέλει να κάνει τα παιδιά του μαχητές, εξηγώντας τους πώς να συμπεριφέρονται σωστά στο περιβάλλον, τους γύρω τους και τα ζώα.

Ο Jason μπορεί να μη ζύμωσε ψωμί κατά τη διάρκεια της καραντίνας (αν και πιστεύουμε ότι κι αυτό θα το κατάφερνε αν το προσπαθούσε), όμως βοήθησε την κόρη του να μάθει ποδήλατο και να ισορροπεί ακόμη και με το ένα χέρι.

 

View this post on Instagram

 

LOLA’s MANANALU CHALLENGE quarantine training. i want to be my kids when i grow up aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on


Και ναι, μπορεί να αγαπάμε τους συντρόφους μας (όσες έχουμε), όμως ο Momoa θα είναι πάντα ένα επίπεδο παραπέρα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το macho προφίλ του τύπου με τις μηχανές, που σκαρφαλώνει στα βράχια, παίζει κιθάρα, πίνει μπύρες και κάνει surf. Ξέρει να διδάσκει χορό στα παιδιά, αλλά και πώς να μαγειρεύουν, να σέβονται το περιβάλλον και τους συντρόφους που θα επιλέξουν στο μέλλον με τη σειρά τους. Α και να σιδερώνει, μην το ξεχνάμε αυτό!

Υ.Γ: Ο τύπος είναι 1.93, δύσκολα να μη θέλει γυναίκα να χωθεί στην αγκαλιά του.