Το 46ο ημερολόγιό της παρουσίασε και φέτος στο Μιλάνο η ιταλική εταιρεία Pirelli, σε μια επίσημη πρεμιέρα από την οποία παρέλασαν δεκάδες διάσημες σταρ

Οι νέες πρωταγωνίστριες της διάσημης καμπάνιας είναι κορίτσια που έχουν πίσω τους ήδη μια μεγάλη πορεία στο modeling. το χορό και το σινεμά .Η Λετίσια Κάστα, η χορεύτρια Μίστι Κόπλαντ και το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο, του οποίου φέτος  ο Σκωτσέζος φωτογράφος Άλμπερτ Ουάτσον. Ο  Άλμπερτ Ουάτσον, ηλικίας 76 ετών σήμερα, έχει επιμεληθεί δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών μόδας.

Γνωστός για τα πορτρέτα του, όπως εκείνο του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς και του Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο Ουάτσον αποφάσισε να αφηγηθεί με τον φακό του τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: της Τζούλιας Γκάρνερ, που απαθανατίζεται καταγοητευμένη από τη φύση, της Λετίσια Κάστα ως μία ζωγράφο, τη Μίστι Κόπλαντ ενώ χορεύει και τη Τζίτζι Χαντίτ, ως μια πλούσια γυναίκα που υποφέρει από μοναξιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Σύμφωνα με την Pirelli, με τίτλο «Dreaming» το ημερολόγιο -το οποίο περιλαμβάνει 40 φωτογραφίες- είναι σαν ένα σενάριο μικρών ταινιών που εστιάζουν στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τεσσάρων επιτυχημένων και ταλαντούχων γυναικών.

Το ημερολόγιο εκδίδεται σε 12.000 αντίτυπα, ενώ από το 1964, όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, αποτελεί «αντικείμενο πόθου» για τους πιστούς συλλέκτες του.