Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες για τους περισσότερους ηθοποιούς με κάποιους μάλιστα να τους ντουμπλάρει και σωσίας ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι στην κάμερα. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές κι αν το κάνεις δύσκολα συνηθίζεται γι αυτό και η Alicia Vikander έχει βρει έναν τρόπο να το κάνει όσο πιο εύκολο γίνεται για εκείνη.

Η βραβευμένη με όσκαρ β γυναικείου ρόλου ηθοποιός λοιπόν σε συνέντευξή της αποκάλυψε τι είναι αυτό που ζητάει από την παραγωγή να γίνει όταν το σενάριο περιλαμβάνει κάποια σκηνή σεξ: είπε λοιπόν ότι προτείνει και γίνεται πάντοτε μοναχά μια φορά η συγκεκριμένη λήψη ώστε ‘μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει’ που λένε.

Η ίσια βέβαια δικαιολόγησε αυτή τη μέθοδο λέγοντας ότι αν όλοι έχουν μονάχα μια ευκαιρία στη διάθεσή τους να γυρίσουν μια σκηνή τότε θα την κάνουν όσο καλύτερα μπορούν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar UK και εξήγησε: «Έκανα την πρώτη μου σκηνή στα 20 μου χρόνια και ήταν πάντα τεχνικό, όπως πρέπει να είναι. Δεν θα έπρεπε να είναι οτιδήποτε άλλο παρά τεχνικό. Λέω στο συνεργείο ότι θα είναι 1 το take. Με αυτό τον τρόπο όλοι στο σετ είναι πανέτοιμοι γιατί πρέπει να το κάνεις σωστά με μία λήψη».