Η Amazon MGM Studios σε συνεργασία με την εταιρεία της Reese Witherspoon, Hello Sunshine, ετοιμάζουν τη νέα σειρά με τίτλο «Elle», η οποία θα προβληθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Η Elle Woods, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Witherspoon στις ταινίες «Legally Blonde», επιστρέφει στη λυκειακή του ζωή, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Amazon σε ειδική παρουσίαση της νέας σειράς.

Η επίσημη περίληψη αναφέρει ότι η σειρά θα εστιάζει στα σχολικά χρόνια της Elle και τις εμπειρίες που τη διαμόρφωσαν στο χαρακτήρα που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία ως προς το καστ, σίγουρα όμως οι φαν του franchise σκέφτηκαν ότι η κόρη της Reese, Ava Phillippe, που της μοιάζει εκπληκτικά, θα μπορούσε να υποδυθεί την Elle Woods σε αυτή την ηλικία.

Η σειρά βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από τις αρχές Απριλίου και σε αυτή θα συμμετάσχει και ο παραγωγός των ταινιών, Marc Platt.

Η Witherspoon, που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο – teaser όπου έλεγε πως «Έρχεται κάτι ροζ», δηλώνει ενθουσιασμένη για τη σειρά, καθώς μέσα από αυτή οι φαν θα μπορέσουν να γνωρίσουν καλύτερα το χαρακτήρα της Elle.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο, όπου η Witherspoon φοράει ξανά το εμβληματικό ροζ ταγιέρ του χαρακτήρα της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/ primevideo

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below