Η σειρά ‘The Crown’, που έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά στο Netflix, το 2016, προετοιμάζεται για την 5η σεζόν, με νέο cast και νέα δεκαετία. Μετά την επιτυχία της τελευταίας σεζόν, όπου κέρδισε ακόμα περισσότερους fans μιας και η ιστορία χρονολογικά έφτασε στην πριγκίπισσα Diana και τον πρίγκιπα Κάρολο, ο πήχης έχει ανέβει πιο ψηλά ακόμα. Άλλωστε, το πολιτικό δράμα απέσπασε από την 4η σεζόν βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες και στα SAG.

Αναφορικά με δημοσίευμα του Variety, που επικαλείται πηγές από την παραγωγή της σειράς, τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο, στα βόρεια του Λονδίνου. Σε αυτά, η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την Diana, την τελευταία φορά είδαμε την Emma Corrin, και ο Dominic West, τον Κάρολο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
NETFLIX

H σειρά ξεκίνησε να ακολουθεί τη βασιλική οικογένεια από τα τέλη της δεκαετίας του 1940, με τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου. Στη τρίτη σεζόν, έφτασε στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, ενώ στην τέταρτη η ιστορία ακολούθησε τη σχέση της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, με την πέμπτη να εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μια δύσκολη και γεμάτη ανατροπές περίοδο για τη βασιλική οικογένεια.

The Crown
(L to R) Prince Philip, Elizabeth
Philip and Elizabeth share an intimate moment

Το The Crown πρόκειται να ρίξει αυλαία με την 6η σεζόν αφηγώντας γεγονότα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα φτάσουμε να δούμε την ιστορία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη η 5η σεζόν, αλλά αν κρίνουμε με γνώμονα την 4η σεζόν που έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο του 2020, ενώ τα γυρίσματα είχαν τελειώσει τον Μάρτιο, τότε ευελπίσουμε πως η ερχόμενη σεζόν θα έρθει στην πλατφόρμα αρχές του 2022.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below