Πίσω στον Οκτώβριο όταν κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας κυκλοφόρησε μια cult παριζιάνικη σειρά που ξεχώρισε στις Χρυσές Σφαίρες για τη συμβατική-αντισυμβατική μόδα.

Φυσικά, μετά την τεράστια επιτυχία, η σειρά Emily in Paris ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και τώρα, χάρη στον δημιουργό της Darren Star, έχουμε κάποια εικόνα για το τι να περιμένουμε. Μιλώντας στο Variety, ο Star, ο οποίος είχε υπογράψει σκηνοθετικά και το Sex and the City, διαβεβαίωσε στους οπαδούς ότι η Emily θα είναι λιγότερο ενοχλητική στη δεύτερη σεζόν, εξομοιώνοντας περισσότερο τη γαλλική κουλτούρα.

“Για μένα, είναι η εξέλιξη του χαρακτήρα”, είπε στη δημοσίευση. “Νομίζω ότι όταν κάποιος πηγαίνει στο Παρίσι για πρώτη φορά, θα συγκλονιστεί από την ομορφιά της πόλης.”

Απευθυνόμενος σε κριτικές που κατηγόρησαν την Emily ότι έδειχνε μια λαμπερή άποψη για το Παρίσι, ο Star δήλωσε: “Νομίζω ότι πολλοί θεατές, οι οποίοι ζουν στο Παρίσι για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αντιλήφθηκαν ότι η προσέγγιση ήταν μέσω ενός χαρακτήρα που βίωνε την πόλη για πρώτη φορά. Έτσι το αντιλαμβανόταν η Emily – ήταν εντυπωσιασμένη από την ομορφιά που υπήρχε γύρω της.”

Ο Star πρόσθεσε ότι “η πρώτη σεζόν δεν κάλυψε τόσο πολύ χρονολογικό πλαίσιο” και δεν επικεντρώθηκε στην άφιξη της Emily στην πόλη. Στη δεύτερη σεζόν, ο χαρακτήρας – που παίζει με επιτυχία η Lily Collins – “θα αγκαλιάσει την πόλη λίγο περισσότερο”.

«Όταν έφτασε εκεί, ήταν πιο ξέγνοιαστη και δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολα για εκείνη τη δεύτερη σεζόν», συνέχισε ο Star. «Νομίζω ότι θα είναι πιο αφομοιωμένη, όσο αφορά τη διαβίωση στο Παρίσι και την ενίσχυση των προκλήσεων της εκμάθησης της γλώσσας».

Τον Φεβρουάριο, οι Χρυσές Σφαίρες προκάλεσαν εκτεταμένη σύγχυση και οργή, θέτοντας υποψήφιο για το βραβείο της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς την Emily in Paris αντί της δραματικής σειράς της Michaela Coel, I May Destroy You. Σε ένα κείμενο στο The Guardian, η σεναριογράφος της Emily in Paris, Deborah Copaken, απάντησε στην αναταραχή των θεατών, αναφέροντας ότι παρόλο που είναι «ενθουσιασμένη» που η σειρά της ήταν υποψήφια για το βραβεία, ο ενθουσιασμός της «δυστυχώς μετριάστηκε από την οργή μου για την περιφρόνηση της Coel» . Πρόσθεσε, «ότι το γεγονός ότι η σειρά I May Destroy You δεν τέθηκε σε υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες είναι λάθος».

Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν της σειράς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below