Τρία περίπου χρόνια μετά την αποκάλυψη της δικής της κακοποιητικής σχέσης, το πρώην μέλος των Spice Girls, Mel B, εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα video για την βία κατά των γυναικών.

Το μουσικό film με τίτλο “Love Should Not Hurt”, δημιουργήθηκε από την φιλανθρωπική οργάνωση “Women’s Aid”. Έμπνευση αποτέλεσαν οι συζητήσεις της τραγουδίστριας με γυναίκες που βίωσαν κακοποίηση και το αντίκτυπο που είχε σε αυτές το lockdown, λόγω της πανδημίας.

Στο video παρουσιάζεται η ιστορία ενός ευτυχισμένου ζευγαριού, το οποίο φαίνεται να έχει μια στοργική σχέση. Την ίδια ώρα η γυναίκα πίσω από τις κλειστές πόρτες, υποφέρει. Ο σύντροφός της τη χτυπά, της μιλά άσχημα και την κακομεταχειρίζεται. Φτάνει σε σημείο να μένει αναίσθητη από το ξύλο, ενώ οι προσπάθειες για να γλιτώσει είναι μάταιες. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι πολύ σκληρές, αλλά σύμφωνα με τους συντελεστές και τους παραγωγούς παρουσιάζουν την ωμή πραγματικότητα.

Η 45χρονη pop-star σε δηλώσεις της στη “The Sun”, είπε: «Ευθύνη μου είναι να παρουσιάζω αυτές τις περιπτώσεις όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά γίνεται. Είτε πρόκειται για την αυξημένη ένταση της φωνής είτε για χαστούκια και προσπάθεια στραγγαλισμού, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο η ιστορία μου – είναι οι ιστορίες όλων αυτών των γυναικών. Δεν χρειάζεται να ματώσεις για να είναι βία. Εμφανίζομαι σε αυτό το video με μελανιές, επειδή ήθελα να υπάρχει μια όσο γίνεται πιο κοντά στο αληθινό απεικόνιση της πραγματικότητας. Υπάρχει μία σκηνή στην κρεβατοκάμαρα, στην οποία δέχομαι επίθεση. Αυτή ειδικά η σκηνή έπρεπε να είναι πολύ αληθινή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δείτε το video

Η ίδια έχει αποκαλύψει στο βιβλίο της με τίτλο “Brutally Honest” ότι ο πρώην σύζυγός της και παραγωγός ταινιών, Stephen Belafonte, ξεκίνησε να την κακοποιεί το 2007 και συνέχισε τη βίαιη συμπεριφορά του για μια δεκαετία ακόμη στον γάμο τους. Έχει παραδεχθεί πως την αποκαλούσε άσχημη, χοντρή, ηλίθια, άχρηστη και άθλια, ειδικά όταν ήταν μεθυσμένος. Χώρισαν το 2018 και εχουν μαζί μια κόρη 9 ετών.