Η νέα παραγωγή του Netflix, ακούει στο όνομα Luckiest Girl Alive, με πρωταγωνίστρια τη Mila Kunis. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με την πλοκή της ιστορίας να βασίζεται στο ομώνυμο best seller της συγγραφέα Jessica Knoll, που έχει μεταφραστεί σε 38 γλώσσες. H ίδια, μάλιστα, έχει λάβει και το βραβείο Έντγκαρ καλύτερου πρώτου μυθιστορήματος από Αμερικανό συγγραφέα.

Το επερχόμενο μυστηριώδες θρίλερ επικεντρώνεται στην Ani Fanelli, μια γυναίκα που φαινομενικά έχει τα πάντα. Περιζήτητη θέση στο περιοδικό, αστραφτερή γκαρνταρόμπα και γοητευτικό αρραβωνιαστικό. Τα πράγματα παίρνουν την κατιούσα από μια αναπάντεχη τροπή, όταν ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ εγκλημάτων, αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν της. Ένα τραυματικό γεγονός που έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων, στο σχολείο Bradley στέκεται αφορμή για να τιναχτούν όλα στον αέρα. Αποφασισμένη να τελειώσει αυτούς τους ψιθύρους της ενοχής μια και καλή, η Ani ζυγίζει τις επιλογές της, όταν το να πει ολόκληρη την ιστορία θα καταστρέψει την τέλεια εικόνα της ζωής της, για την οποία έχει δουλέψει πολύ σκληρά.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Mike Barker, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του δουλειές όπως το Fargo και την επιτυχία The Handmaid’s Tale στο Hulu. H Jessica Knoll θα κάνει την προσαρμογή του σεναρίου και παράλληλα θα βρίσκεται και στην παραγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Knoll σε συνέντευξή της είχε αναφέρει πως όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο είναι προϊόν μυθοπλασίας, εν συνεχεία όμως παραδέχτηκε πως δεν τα επινόησε όλα, αφού και η ίδια δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση σε ένα πάρτυ. 17 χρόνια μετά, εξηγεί πώς ο αληθινός λόγος που έγραψε το βιβλίο ήταν για να αποδεχθεί το τραυματικό γεγονός που βίωσε.

Η ταινία υπολογίζεται να έρθει στην μικρή οθόνη το 2022.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below