Με βαθιά ιστορία, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο Cova Astir Marina υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Στο Cova Astir Marina όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: Μυρωδιά από φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivo κατακλύζουν τον αέρα, ενώ η αρχοντική του διακόσμηση σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στο πρώτο ιστορικό καφέ Cova που άνοιξε στο Μιλάνο το 1817.

Όλα τα γλυκά για τα οποία το Cova είναι διάσημο παγκοσμίως, βρίσκονται σε ένα εντυπωσιακό «window comptoir», μια αριστοκρατική βιτρίνα στην είσοδο της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στυλ, την ίδια στιγμή που το Cova Astir Marina σας περιμένει και για μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα.

Όμως η απόλαυση δεν σταματά εκεί, καθώς η Pasticceria Cova Astir Marina κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσκαλεί τους επισκέπτες της για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Το Cova Astir Marina ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και αποτελεί την νέα, συναρπαστική προσθήκη στην μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μιλανέζικου brand Pasticceria Cova, που από το 2013 είναι μέλος του Ομίλου LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below