Η πιο διάσημη γυναικοπαρέα του πλανήτη, δεν έχει επιλεχθεί τυχαία. Πρόκειται για τους τέσσερις πιο αντιπροσωπευτικούς χαρακτήρες  γυναικών έτσι όπως αυτοί διαμορφώνονται μέσα από τη σχέση τους με το άλλο φύλο.

Charlotte York 

would princess charlotte GIF

 

Η γλυκύτατη Charlotte, ονειρεύεται τον μεγάλο έρωτα, έναν πετυχημένο γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όσο κι αν αυτό δεν έρχεται εκείνη δεν απογοητεύεται και ελπίζει. Είναι κομψή, ντελικάτη, μιλάει και συμπεριφέρεται καθωσπρέπει και είναι συνεσταλμένη. Τελικά, η επιμονή στις αρχές της την ανταμοίβουν. Γίνεται μια πολύ καλή σύζυγος και μητέρα και βρίσκει τον άντρα που πάντα ονειρευόταν.

Carrie Bradshaw

sex and the city things GIF

Η Carrie είναι όσο ρομαντική πρέπει. Έχει πλάκα, αυτοσαρκάζεται, αλλά έχει μια μεγάλη αδυναμία, αυτή που έχουν και οι περισσότερες γυναίκες. Ή μάλλον δύο. Η μία είναι ο ένας μεγάλος και μόνιμα ανεκπλήρωτος έρωτάς της για έναν και μοναδικό άντρα με τον οποίο χωρίζει και τα ξαναβρίσκει αιώνια και ο άλλος μεγάλος της έρωτας, είναι τα παπούτσια. Η Carrie γνωρίζει κι άλλους άντρες στη ζωή της αλλά κανείς δε θα ξεπεράσει ποτέ εκείνον. Στο τέλος κάνουν έναν ή μάλλον παραλίγο δύο γάμους αλλά δεν έχουν μια συμβατική οικογένεια αφού δεν θέλουν να κάνουν παιδιά.

Miranda Hobbes

cynthia nixon miranda GIF

Η Miranda είναι κυνική, επαγγελματίας και επιτυχημένη. Δεν την πολυενδιαφέρει η οικογένεια, ούτε ο γάμος, αλλά όταν προκύπτει ένα παιδί στη ζωή της το κρατάει και το μεγαλώνει μαζί με τον πατέρα του. Συμβιβάζεται με έναν άντρα ο οποίος είναι κοινωνικά κατώτερός της αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Είναι ανάμεσα σε όλες τους αυτή η οποία πράττει κυρίως με τη λογική και όχι με το συναίσθημα ή τις ορμές της. Έχει μαύρο χιούμορ και αποχωρίζεται πράγματα που την ευχαριστούσαν για χάρη της οικογένειας, όπως, η συνοικία στην οποία έμενε, για μια άλλη πιο υποβαθμισμένη.

Samantha Jones

i love you ily GIF

Η Samantha είναι μια γυναίκα με ένα ανδρικό μυαλό. Σκέφτεται σαν άντρας, ζει σαν άντρας, συμπεριφέρεται σαν άντρας. Κάνει σεξ και δεν την ενδιαφέρει τίποτε περισσότερο, παρόλα αυτά μπαίνει και σε μια μακροχρόνια σχέση η οποία όμως απαιτεί μεγάλες θυσίες, οπότε εκεί λέει το αμίμητο ” Σε αγαπώ αλλά αγαπώ εμένα περισσότερο” και αποχωρεί. Είναι μια γυναίκα καριέρας και μια γυναίκα αντισυμβατική παράλληλα τόσο δυνατή, η οποία κέρδισε ακόμη και τον καρκίνο. Αποτελεί το τρανό παράδειγμα πως δεν είναι όλες οι γυναίκες πλασμένες για σύζυγοι και μητέρες και μπορούν να είναι απόλυτα ευτυχισμένες και χωρίς αυτά.