Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν από την ερχόμενη Δευτέρα στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Θα ξεκινήσουν πάλι να προβάλλονται κανονικά, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45. Οι πρωταγωνιστές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα μετά την άρση των μέτρων.

“Ο κ. Καραγιάννης έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε μάσκες, πλεξιγκλάς, απολύμανση και έχουμε αλλάξει και λίγο τα σενάρια. Κάναμε όλοι οι συντελεστές τεστ το Σάββατο και είμαστε όλοι αρνητικοί. Θα κάνουμε κάβε βδομάδα τεστ. Για την ώρα έχουμε δώσει προτεραιότητα σε σκηνές που δεν έχουν φιλιά και αγκαλιές. Θέλουμε να κάνουμε μία ομαλή μετάβαση στο πώς θα ξεκινήσουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα” είπε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος. Τα πρώτα τεστ έχουν ήδη γίνει και βγήκαν όλα αρνητικά.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι το καλοκαίρι κι ενώ ήμασταν σε καραντίνα η σεναριογράφος, Μελίνα Τσαμπάνη δεν σταμάτησε να δουλεύει πάνω στο σενάριο και τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. “Θα το πάμε σερί μέχρι το καλοκαίρι. Προβλέπεται μέχρι τέλος Ιουλίου. Θα γίνει η νύχτα του Διαφανίου. Θα έχουμε φωτιές και εντυπωσιακές σκηνές. Γενικά, θα μπούμε πολύ δυναμικά. Οι κακοί καταστρέφουν τη σοδειά του Διαφανίου. Δεν μένει τίποτα. Μόνο μια μαυρίλα και στάχτη. Οι έρωτες είναι σε δύσκολο σημείο. Η Ασημίνα είναι πλέον πολύ δύσκολη καθώς τα πράγματα έχουν βγει στον αέρα. Με την Ελένη κάτι θα γίνει. Πάντα έχει ανοιχτά τα χαρτιά της” συμπλήρωσε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Από τη Δευτέρα όμως οι ήρωες πιάνουν τα πράγματα από εκεί που τα άφησαν στο επεισόδιο 89, που ήταν αυτό που προβλήθηκε στις 12 Μαρτίου, λίγο πριν “παγώσουν” όλα εξαιτίας της καραντίνας.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη προχώρησαν το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, βάζοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους… Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε επίσημα και ο Δούκας ήρθε αντιμέτωπος με τα μέλη του. Κατάλαβε πως είναι όλοι εναντίον του πια και στράφηκε στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση. Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προσέγγισαν το Δημητράκη για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη, μόνο που εκείνος θυμάται καλά πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους. Η Θεοδοσία και ο Βασταρδής ήρθαν πιο κοντά παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου να την προσεγγίσει και να προσπαθήσουν πάλι για ένα παιδί. Ο Προύσαλης απογοητευμένος που δε μπόρεσε να στριμώξει τον Κυπραίο, αποφάσισε να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με το Νέστορα. Εκείνος αποφάσισε να ψάξει πιο βαθιά με τη βοήθεια κάποιων φίλων του…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below