Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του κινηματογράφου για το 2019, μεταφέρεται και επίσημα στην μικρή οθόνη. Ο λόγος για την ταινία μυστηρίου, ‘Knives Out’, τα δικαιώματα της οποίας ανέλαβε το Netflix, κερδίζοντας τη μάχη της διεκδίκησης με την Apple Tv και την Amazon, που επίσης ήθελαν να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες τους με τη συνέχεια τής. Το Netflix έβαλε, ξανά, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού έδωσε το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων για την κινηματογραφική επιτυχία του Rian Johnson.

H online streaming πλατφόρμα θα αναλάβει την παραγωγή του Knives Out 2 και 3, με πρωταγωνιστή τον Daniel Graig στον ρόλο του Benoit Blanc. O Johnson είχε ήδη ανακοινώσει, μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, πως στα άμεσα σχέδια τού βρισκόταν η συνέχεια της ιστορίας, ωστόσο η πανδημία του χάλασε τα σχέδια. Όπως σε όλες τις παραγωγές, άλλωστε. Πλέον, τα γυρίσματα για την δεύτερη ταινία πήραν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τον επερχόμενο Ιούνιο, και μάλιστα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Η υπόθεση, που μας θύμισε με την σκοτεινή ατμόσφαιρα αυτές της Agatha Cristie, λαμβάνει χώρα στην έπαυλη της οικογένειας Thrombey. Την ημέρα των 85ων γενεθλίων του συγγραφέα Harlan Thrombey, εκείνος βρίσκεται νεκρός. Ο ιδιότροπος ντετέκτιβ, Benoit Blanc, που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο, ανακρίνει τα μέλη της οικογένειας και την πιστή του νοσοκόμα, προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ του θανάτου του. To cast της ταινίας αποτελούνταν από τους Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, and Christopher Plummer.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below