Γνωρίσαμε την Ελισσάβετ Κατσαμάκη ως μοντέλο και ως φωτογράφο ενώ την περασμένη άνοιξη είχαμε είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Marie Claire την εκπληκτική δουλειά της και να στηρίξουμε ως χορηγοί επικοινωνίας την έκθεσή της στην πρεσβεία της Βραζιλίας με θέμα το ταξίδι της εκεί, έκθεση μάλιστα η οποία έδωσε την αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση της με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που μας έδωσε ΕΔΩ.

Ελισσάβετ Κατσαμάκη και Σίμος Κεδίκογλου στα Marie Claire Blog Awards τον περασμένο Ιούλιο.

Σήμερα, οκτώ μηνών έγκυος στον γιο τους, η δυναμική Ελισάβετ συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου Ladies Run που διοργανώνει κάθε χρόνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο δημοσιογράφος Κίμων Φραγκάκης, στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες γυναικών.
Η Ελισάβετ περπάτησε την -ειδυλλιακή ομολογουμένως- διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram ενώ αργότερα με την κάμερα πάντα ανά χείρας δεν σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες, πορτραίτα γυναικών που είχαν τερματίσει. Και εκείνη όμως πόζαρε για τον φακό του Marie Claire και στη συνέχεια απόλαυσε ένα ελαφρύ γεύμα και μη αλκολούχα κοκτέιλ στο εστιατόριο Nice ‘n’ Easy του Astir Beach.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki) στις