Όταν η Μadison Μaher δήλωνε συμμετοχή στον μαραθώνιο της κομητείας του Buffalo σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε στη γραμμή τερματισμού.

Η Madison Maher από την Νέα Υόρκη έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια και λατρεύει το τρέξιμο. Τον περασμένο Μάιο έλαβε μέρος στον μαραθώνιο του Buffalo και τη στιγμή που έφτανε στη γραμμή τερματισμού είδε τον σύντροφό της να της κάνει πρόταση γάμου. O αγώνας έλαβε χώρα πριν από περίπου 3 εβδομάδες, αλλά το video που δείχνει τον σύντροφο της αθλήτριας να γονατίζει στη γραμμή τερματισμού και να την περιμένει με ένα δαχτυλίδι στα χέρια έγινε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα γνωστο.

Η ίδια έκανε την ανάρτηση στο Instagram και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αποκαλύπτει και τον χρόνο τερματισμού της (3:34:19).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madison (@mileswithmaddie)

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι μας ευχήθηκαν τις περασμένες ημέρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Αν έρχεστε πρώτη φορά εδώ, πρέπει να ξέρετε ότι ο Chris είναι το στήριγμά μου σε κάθε προπόνησ και κάθε αγώνα μου. Δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς εκείνον. 

Η γραμμή τερματισμού έγινε η γραμμή εκκίνησης της υπόλοιπης ζωής μου με τον καλύτερό μου φίλο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στον μαραθώνιο του Buffalo. Τον Μάιο του 2019 η Kristin Waldby δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της την ώρα που τερμάτιζε τον αγώνα της. Και τότε η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below