Έχουμε ακούσει πολλές φορές την ατάκα “η τέχνη αντιγράφει τη ζωή” και την θυμηθήκαμε ακόμα μια φορά μετά το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη Σταμίρη -η αγαπημένη μας Μαρία Κίτσου- αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές εξαιτίας του Μάνου Βόσκαρη, που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η εξομολόγηση του βιασμού της και η αντίδραση των δικών της ανθρώπων στο Διαφάνι έκανε τους τηλεθεατές να παραλαλήσουν την εξέλιξη της σειράς με τα όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το twitter προτρέπει όσους αναρωτιούνται “γιατί τώρα” στις καταγγελίες, που έχουν πάρει πια τη μορφή χιονοστιβάδας, να δουν το συγκεκριμένο επεισόδιο. Το ελληνικό #MeToo ξεκίνησε και φαίνεται πως αρπάζουμε κάθε ευκαιρία, ακόμα και μέσα από μια τηλεοπτική σειρά, για να κάνουμε ακόμα πιο δυνατό το κίνημα αυτό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που συνόδευσαν τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη Σταμίρη δεν μίλησε απλά για αυτό που της συνέβη αλλά απευθύνθηκε και σε άλλες γυναίκες που κακοποίησε ο Βόσκαρης με την ελπίδα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Όλα αυτά μας θυμίζουν όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες και το twitter δεν έχασε την ευκαιρία να το σχολιάσει.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο. Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below