Ο Απρίλιος φέρνει πληθώρα νέων ταινιών στο Netflix. Ορισμένες ταινίες επιστρέφουν στην πλατφόρμα, αφού προβληθούν αλλού, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες στο Netflix για πρώτη φορά. Η επιλογή μιας ταινίας στη δημοφιλή πλατφόρμα, ωστόσο, μπορεί να μας οδηγήσει στο να κοιμηθούμε στη διάρκεια του σκρολαρίσματος. Γι’ αυτό παρακάτω σας παρουσιάζουμε πέντε που κάνουν πρεμιέρα και θα μπορούσατε να δείτε τον Απρίλιο.

Φθορά (Weathering)

Όταν χάνει το μωρό της και παραλίγο τη ζωή της στη διάρκεια ενός τοκετού, μια δημοσιογράφος καταρρέει. Θρηνώντας στο σπίτι της, βιώνει εφιαλτικά οράματα κι επιθέσεις.

H ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Απριλίου.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (Οι Επτά Βασιλιάδες Πρέπει να Πεθάνουν)

Στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά Εδουάρδου, ο Ούτρεντ κι οι σύντροφοί του περιπλανώνται σε ένα κατακερματισμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Phenomena (Φαινόμενα)

Τρεις μεσήλικες γυναίκες που ερευνούν παραφυσικά συμβάντα δοκιμάζονται, όταν ο ηγέτης τους, ο πατήρ Πιλόν, εξαφανίζεται. Εμπνευσμένο από την αληθινή Ομάδα Χέπτα.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

One more Time (Ακόμα μία φορά)

Στα 40ά της γενέθλια, η Αμέλια κάνει μια μοιραία ευχή: να γίνει ξανά 18 χρονών πίσω στο 2002. Όμως, σύντομα το μετανιώνει, όταν παγιδεύεται να ζει τη μέρα ξανά και ξανά.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου.

Chokehold (Θηλιά στον Λαιμό)

Μετά από ένα σκάνδαλο, ένα ζευγάρι από την Κωνσταντινούπολη κάνει νέα αρχή σε μια πόλη της ακτής του Αιγαίου. Μα ανακαλύπτει ότι οι ντόπιοι θέλουν να τους ξεφορτωθούν.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below