Η σχέση μίας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη τελείωσε, αφού εκείνη ανήρτησε μία φωτογραφίεα στα social media με τον κολλητό της και αναρωτήθηκε – στη συζήτηση που έγινε αργότερα με τον σύντροφό της – αν ήταν τόσο κακό να έχει για καλύτερο φίλο έναν άνδρα. Η ίδια δημοσίευσε την ιστορία της στο Tik Tok και η φασαρία που έγινε γύρω από τη σχέση με τον κολλητό και τον λόγο χωρισμού από τον σύντροφό της είναι περισσότερη και από τον πόνο που νιώθει εκείνη, αφού πλέον δεν έχει σχέση.

«Με χώρισε επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με εμένα και τον άντρα καλύτερο φίλο μου στο Instagram story μου», λέει η Liana, 25 ετών, podcaster. Στο αμφιλεγόμενο κλιπ – το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 634.000 προβολές στο TikTok και το εντυπωσιακό πλήθος των 24,5 εκατομμυρίων κλικ στο Twitter – η νεαρή γυναίκα μοιράστηκε ένα απόσπασμα από το υλικό που τελικά την κατέστησε single.

Στο βίντεο εμφανιζόταν ο ανώνυμος επί έξι χρόνια κολλητός της να την δροσίζει με έναν χειροκίνητο ανεμιστήρα σε μια συναυλία. Η Liana έγραψε στο story της: «Τον αγαπώ τόσο πολύ». Αλλά η ειλικρινής αυτή εξομολόγηση έκανε τον σύντροφό της να θυμώσει πολύ.

«Αφού δημοσίευσα αυτή την ιστορία, ήταν τόσο ενοχλημένος μαζί μου», είπε για τον πρώην της, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι έβγαιναν για σχεδόν έναν μήνα. «Ουσιαστικά μου είπε ότι δεν θέλει τα κορίτσια με τα οποία έχει σχέση να έχουν άντρες κολλητούς», συνέχισε η Liana. «Και ότι αν νιώθει κάτι για μία κοπέλα, δεν μπορεί να κατανοήσει το γεγονός ότι εκείνη θα έχει έναν άλλο άντρα στη ζωή της που αγαπά πάρα πολύ».

Παρά τις προσπάθειές της να τονίσει πως δεν υπάρχει τίποτα πέρα από φιλία ανάμεσά τους, ο πρώην αγαπημένος της ήταν ανένδοτος. «Μιλούσε πάρα πολύ σοβαρά», εξήγησε στους σχεδόν 15.000 ακολούθους της στο TikTok. «Έθεσε αυτό το όριο και δεν με άφησε καν να μιλήσω. Με “έκοψε” αμέσως».

«Τώρα που το ξανασκέφτομαι αναρωτιέμαι αν όλο αυτό ήταν τόσο σημαντικό και αν η αντίδρασή του ήταν δικαιολογημένη», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. Κάτω από το video της τα περισσότερα σχόλια επευφημούν την αντίδραση του αγοριού, σημειώνοντας πως σεβάστηκε τον εαυτό του και έκανε πολύ καλά που έφυγε.

«Αν το κορίτσι σου έχει έναν άντρα κολλητό, άφησε την αμέσως, αν δεν μπορεί να ξεκόψει μαζί του. Πάντα υπάρχει κάτι ανάμεσά τους», συμβούλευσε ένας χρήστης στο Twitter. Ένας άλλος κατηγόρησε τη Liana πως η σχέση με τον κολλητό της δεν είναι πλατωνική, ενώ ένας τρίτος χαρακτήρισε τον χωρισμό ως την καλύτερη κίνηση.

@tweeda.leedee These men give me such good content #storytime #breakup #datingstorytime #datinginyour20s #datinginnyc #datinginnycbelike #guybestfriend #relationships #friendships ♬ original sound – Liana

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που πήραν το μέρος της κοπέλας τονίζοντας πως φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει, χωρίς κάτι ερωτικό να τρέχει μεταξύ τους.

«Είναι σαφές ότι έχει θέματα που χαίρομαι που επέλεξε να τα λύσει μόνος του, μόλις είδε τη φωτογραφία σου. Αλλά εσύ δεν έκανες τίποτα κακό», γράφει ένας χρήστης του Tik Tok, ενώ ένας άλλος αμφισβήτησε την ψυχολογική κατάσταση του πρώην φίλου της κοπέλας: «Είναι ανασφαλής και εσύ την γλύτωσες. Σε ήξερε για 4 εβδομάδες και ήθελε να παρατήσεις κάποιον που ήξερες ήδη 6 χρόνια. Τρέλα».

Υπήρξαν, τέλος, και εκείνοι που παρουσίασαν μία διαφορετική οπτική στο ζήτημα μέσα από τη δική τους ανάλογη εμπειρία.

«Γνωριζόμασταν για 10 χρόνια. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο. Τώρα είμαστε αρραβωνιασμένοι και ετοιμάζουμε τον γάμο μας. Οπότε καλύπτω και τις δύο πλευρές».

Πάντως, είτε είχε είτε όχι δίκιο ο πρώην σύντροφος της Liana, η συζήτηση για το κατά πόσο είναι αποδεκτό το να βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση και να έχεις καλύτερο φίλο ή φίλη άτομο του αντίθετου φύλου απασχολεί πάρα πολύ τα νεότερα παιδιά και ανακύπτει διαρκώς στο διαδίκτυο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below