Τα social media αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας και παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον ελεύθερo χρόνο μας. Το instagram είναι ένα από αυτά. Ένα μέρος ψυχαγωγίας και χαλάρωσης στο οποίο καταλήγουμε στο κλείσιμο της ημέρας και όχι μόνο. Κάποιες φορές ίσως να σπαταλάμε περισσότερο χρόνο απ’ ότι χρειάζεται σε ανούσιο σκρολάρισμα, το οποίο αρκετά συχνά οδηγεί σε αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογίας μας. Ο τρόπος που μας επηρεάζουν τα social media μπορεί εύκολα να αλλάξει, ξεκινώντας από μια καλύτερη επιλογή των λογαριασμών που ακολουθούμε.

Υπάρχουν χιλιάδες λογαριασμοί που αποτελούν πηγή έμπνευσης, που θα σε στρέψουν προς τη κατεύθυνση των στόχων σου και που θα σε ωθήσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.  Οι παρακάτω λογαριασμοί λοιπόν, είναι για όσους θέλουν να περάσουν λίγο πιο εποικοδομητικά το χρόνο τους στο instagram.

Αν ποτέ χρειαστείς μία ώθηση προς τους στόχους σου ή μία ενθαρρυντική φωνή, αξίζουν την προσοχή σου.

    1. @NancyMallerou

Η Ελληνίδα life couch, Νάνσυ Μαλλέρου παροτρύνει τους followers της να ακολουθούν τους στόχους τους. Σε αυτό το account θα βρεις συμβουλές για την επαγγελματική σου ζωή, τη ψυχική σου υγειά και τη προσωπική σου εξέλιξη.

 

   2.@Maloularsinou

Το απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας πηγάζει από μέσα μας. Δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση. Εδώ θα βρεις αμέτρητες συμβουλές αυτοβελτίωσης που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μία ακλόνητη αυτοπεποίθηση και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η Μαλού Μαρσινού πρόσφατα έδωσε και κάποια tips στις αναγνώστριες του Marie Claire.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη malou (@maloularsinou)

3. @ΒossBabe

Το BossBabe επιδιώκει να βοηθήσει όλους όσους έχουν φιλοδοξίες και όνειρα. Ένας λογαριασμός που θα σε φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

 

4. @Positivevibesnmotivation
Ο λογαριασμός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Θα σε εμπνεύσει και θα σε «εκπαιδεύσει» να δεις την αποτυχία με διαφορετικό τρόπο.

Ο λογαριασμός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Θα σε εμπνεύσει και θα σε «εκπαιδεύσει» να δεις την αποτυχία με διαφορετικό τρόπο.
5. @success.hype
Καθημερινά motivational βίντεο και quotes διαθέσιμα, από τον success coach, Παναγιώτη Φασσά που θα σε βοηθήσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below