Η Avon, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου live σεμιναρίου, σας προσκαλεί σε ένα ακόμα αποκλειστικό live σεμινάριο μαγειρικής με την μοναδική Chef Γωγώ Δελογιάννη μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα της. Σας περιμένουμε την Πέμπτη 9 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι για να συμμετέχετε στην δημιουργία της δεύτερης συνταγής που έχει επιλεγεί από ψηφοφορία για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με νέες γεύσεις και να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σας στο σπίτι. Ακολουθήστε την Avon στα social media για να μάθετε από πριν τα υλικά και να είστε προετοιμασμένες για όλα τα νεότερα που θα ακολουθήσουν.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που επιβάλει υπευθυνότητα απ’ όλους μας, η παραμονή στο σπίτι μπορεί να αξιοποιηθεί αφιερώνοντας χρόνο στις αγαπημένες μας ασχολίες, όπως η μαγειρική. Τα οφέλη της σπιτικής μαγειρικής είναι πολλαπλά για το σώμα, την ψυχολογία μας, αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Αποδεδειγμένα τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας, καθώς δημιουργούμε κάτι για να φροντίσουμε τον εαυτό μας ή και τους γύρω μας, αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις σχέσεις μας, βοηθά στην έλλειψη συγκέντρωσης και λειτουργεί σαν μία διέξοδος από την καθημερινότητα.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει η Γωγώ Δελογιάννη που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική. Γνωστή από το MasterChef 2, πλέον συμμετέχει στην εκπομπή DOT, διατηρεί δική της ιστοσελίδα και κανάλι στο YouTube, ενώ είναι πολύ ενεργή και στα social. Την ξεχωρίζουμε για τις μαγειρικές της ικανότητες και τον δυναμικό της χαρακτήρα, γι’ αυτό την επιλέξαμε να μας μάθει τα μυστικά του αυθεντικού ελληνικού φαγητού!

Στο πρώτο μας Live ετοιμάσαμε παρέα κριτσίνια με ελαιόλαδο! Για όσους το έχασαν, τα βίντεο από τα μαθήματα μαγειρικής θα είναι διαθέσιμα στη σελίδα μας στο Facebook για να τα δείτε όποτε θέλετε και να εξασκηθείτε με τις συμβουλές της αγαπημένης Γωγώς Δελογιάννη.

Ετοιμάστε τις κουζίνες σας και μείνετε συντονισμένοι στα socialmediaτηςAvon για να μάθετε τα πάντα για το επόμενο σεμινάριο!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below