Στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με το Πρώτο Θέμα η Reese Witherspoon, σταρ του Χόλιγουντ και μία από τις γυναίκες που ίδρυσαν το κίνημα Time’s Up.

 

Οι “Monterey Five” (Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon, Nicole Kidman και Laura Dern) στη δεύτερη σεζόν του Big Little Lies στο ΗΒΟ

«Νιώθω ότι ζούμε σε μέρες που θα αλλάξουν τον κόσμο καθώς άνθρωποι που υπήρξαν σιωπηλοί για πολύ καιρό βγαίνουν στο φως και διηγούνται τις ιστορίες τους με τρεμάμενες φωνές, όπως ακριβώς έτρεμε και η δική μου. Οι γυναίκες που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις σε κάθε τομέα πρέπει να βγουν μπροστά για όλες εκείνες που δεν μπορούν, να μιλήσουν και όλες μαζί να δημιουργήσουμε πιο ισορροπημένες κοινωνίες με περισσότερες γυναίκες και περισσότερες φυλές στα κέντρα εξουσίας»

Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το Walk the line (2005) με τoν Joaquin Phoenix

Η Reese στην Άγρια (2015) που της έφερε μία ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

To 2020 η Reese κάνει ποδαρικό με τις Μικρές Φωτιές Παντού, σειρά που βασίστηκε στο best seller της Σελέστ Ινγκ και είναι ακόμη μία ιστορία με πρωταγωνίστριες δυναμικές γυναίκες. Έρχεται στις 18 Μαρτίου στο Hulu.

Με την Kerry Washington, συμπρωταγωνίστριά της στο σίριαλ Little Fires Everywhere (Μικρές Φωτιές Παντού).