Η παρέα του Beverly Hills επέστρεψε στην ενήλικη εκδοχή της με ένα πολυαναμενόμενο reunion. Οι Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Jennie Garth, Jason Priestley, Shannen Doherty, Tori Spelling και Brian Austin Green, έχοντας χαράξει ο καθένας τη δική του προσωπική πορεία, συναντήθηκαν ξανά για τα γυρίσματα της σειράς. Πρόκειται για 6 ολοκαίνουργια επεισόδια που πιάνουν τα πράγματα από εκεί που τα άφησαν όταν ολοκληρώθηκε η σειρά και θα ενσαρκώσουν τους αληθινούς εαυτούς τους όπως εξελίχθηκαν σήμερα.

Παλιές αγάπες, φίλοι και εχθροί θα ξανασυναντηθούν 19 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς που ολοκληρώθηκε μέσα σε δέκα σεζόν και έκανε πρεμιέρα το 1990. Από την παρέα απουσιάζει ο Luke Perry που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Brian Austin Green και η Shannen Doherty στα παρασκήνια

 

Οι Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Jennie Garth, Jason Priestley, Shannen Doherty, Tori Spelling και Brian Austin Green

Ο Jason Priestley στα γυρίσματα

Η Gabrielle Carteris

Η Tori Spelling

Η Jennie Garth

Ο Brian Austin Green

Τιμώντας τη μνήμη του και θέλοντας να γιορτάσουν την προβολή της σειράς, οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills έδωσαν ραντεβού σε ένα εστιατόριο “αντίγραφο” του Peach Pit που ήταν ο χώρος εργασίας του Μπράντον. Το κάλεσμα ήταν ανοιχτό και για τους θαυμαστές της σειράς που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τους πρωταγωνιστές αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το Peach Pit θα παραμείνει ανοιχτό στο Los Angeles μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου ενώ στην Ελλάδα θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη σειρά μέσα από το FOX Life από τις 26 Σεπτεμβρίου που είναι η προγραμματισμένη πρεμιέρα.

 

Ο Ian Ziering στο event του Peach Pit

Οι Tori Spelling, Joe E. Tata και Jennie Garth στο Peach Pit