Για 4η χρονιά η Save a Greek Stray (SGS) διοργανώνει το SGS Family and Pet Festival την Κυριακή 2 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μια ημέρα αφιερωμένη σε οικογένειες, παιδιά και τους δραστήριους τετράποδους φίλους μας! Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη και προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας, καθώς και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων. Παρουσιαστής του 4ου SGS Family and Pet Festival θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.
Την εορταστική αυτή ημέρα το ρυθμό θα δώσουν οι πολυαγαπημένοι του κοινού ΟΝΙRAMA, δίνοντας μία μοναδική συναυλία με τραγούδια που αγαπήσαμε. Η  είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.
Ραντεβού στην Τεχνόπολη από τις 16.00 για να γιορτάσουμε μαζί μία μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, photo booth για σκυλιά και ανθρώπους, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες!

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray
Η Save a Greek Stray έχει ταχθεί τα τελευταία δέκα χρόνια στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με τη Βιβή Χαραλαμπίδη (vivi@saveagreekstray.org), γίνετε φίλοι του Save A Greek Stray στο facebook και ακολουθήστε τους στο instagram.

SGS Family and Pet Festival
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πότε: 2 Απριλίου 2023
Ώρα έναρξης: 16:00
Είσοδος ελεύθερη

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below