Θέλει προσπάθεια πολλή για να μπορέσει να φανεί τρομακτικότερος ο εμμονικός Joe Goldberg του «You». Ή και όχι, γιατί το Netflix με ένα πολύ απλό τέχνασμα κατάφερε να μας κάνει να ανατριχιάσουμε περισσότερο μαζί του – προφανώς όχι με την καλή έννοια.

Δημιούργησε ένα βίντεο από το οποίο αφαίρεσε εντελώς τις voice over αφηγήσεις που κάνει ο πρωταγωνιστής Penn Badgley και έτσι χωρίς τον εσωτερικό μονόλογο (ειδικά αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη σειρά) δεν είσαι καθόλου προετοιμασμένος για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Penn Badgley προς αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων, προσπαθεί συνέχεια να επαναλαμβάνει στις συνεντεύξεις του ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που υποδύεται, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του: «Υπάρχουν πολλά που δεν απολαμβάνω σχετικά με εκείνον. Για να είμαι ειλικρινής, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα απολύτως. Ωστόσο, καταλήγει να είναι μία πολύ βαθιά ψυχολογική εξερεύνηση για μένα. Και δείχνει να αποδίδει καρπούς. Υπάρχουν πολλά σε εκείνον με τα οποία παλεύω και όμως, ακόμη προσπαθώ να τον κάνω να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινος», δήλωσε παλαιότερα στο Digital Spy.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below