Λένε, ότι τα πιο μικρά θαύματα , μπορείς να τα ζήσεις, εκεί που δεν το περιμένεις!  Μια στιγμή είναι αρκετή, για να προσφέρει παντοτινή αγάπη. Να ανοίξει απλόχερα την πόρτα για ένα σπίτι γεμάτο ευτυχία και θαλπωρή, ένα σπίτι όπου κάθε γωνιά του είναι φτιαγμένη ακριβώς όπως σου αξίζει, ακόμα κι αν είσαι ένας χνουδωτός φίλος. Αυτό αποδεικνύεται, μέσα από το νέο  τηλεοπτικό σποτ της ΙΚΕΑ που παρουσιάζει την τρυφερή ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια και κάνει όλα τα όνειρα πραγματικότητα.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη δική μου υπέροχη καθημερινότητα, που έχει καταφέρει να αλλάξει τη διάθεσή μου και να την ανεβάσει στα ύψη!

Οι πιο σπουδαίες μου στιγμές ξεκινούν με το πρώτο φως της ημέρας και διαρκούν μέχρι την τελευταία αχτίδα του δειλινού, 365 ημέρες το χρόνο. Το σπίτι μου ποτέ δεν ήταν πιο cozy, καλαίσθητο και λειτουργικό. Το ίδιο πιστεύει και ο “συγκάτοικος” μου , ο Bruno. Μοιραζόμαστε τα πάντα. Πλέον δεν με απασχολεί αν θα σκαρφαλώσει στο κρεβάτι μου ή τον καναπέ, γιατί θέλω να μοιράζομαι μαζί του την άνεση και τη ζεστασιά τους. Ούτε φυσικά “μαλώνουμε” για το ποιος θα βολευτεί πρώτος στα μαξιλάρια, γιατί πλέον υπάρχουν σε αφθονία και κοσμούν διάφορα σημεία του σπιτιού. Όσο για την κουζίνα; Αυτή έχει γίνει το αγαπημένο μέρος του για κολατσιό και λιχουδιές, ενώ εγώ μαγειρεύω.

Αποφασίζοντας να αλλάξω τη διακόσμηση του χώρου μου και να τον μεταμορφώσω, δημιούργησα ένα περιβάλλον φιλικό, άνετο και οικείο, που δεν περιορίζει καμία μου δραστηριότητα και προσφέρεται για χαλάρωση, ηρεμία αλλά και ατέλειωτο παιχνίδι μαζί του. Και όλα αυτά χάρη στην ΙΚΕΑ που φροντίζει πάντοτε με τον καλύτερο τρόπο, ενσωματώνοντας πολύ σημαντικές αξίες στο σχεδιασμό των προϊόντων της.

Κάθε προϊόν ΙΚΕΑ είναι άλλωστε πιο πολλά από όσα φαντάζεσαι, γιατί μεταμορφώνεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και δίνει ζωή στο σύγχρονο σπίτι.Ό,τι προσφέρει είναι αποτέλεσμα προσήλωσης, μελέτης και κατανόησης της κάθε γωνιάς του σπιτιού και της κάθε ανάγκης της ζωής σε αυτό. Με το μοναδικό του σχεδιασμό ένα προϊόν ΙΚΕΑ μπορεί να αξιοποιήσει ανεκμετάλλευτα σημεία και ταυτόχρονα, να σε βοηθήσει να ζήσεις με έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, εύκολα και οικονομικά, όπως ακριβώς θα το ήθελες. Μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις αυτό που έχεις φανταστεί και ακόμα πιο πολλά, ενώ ταυτόχρονα, αντικατοπτρίζει τη δική σου προσωπικότητα και σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα.

Από τη στιγμή που μπαίνει ένα προϊόν ΙΚΕΑ στο σπίτι μας, όλες οι εμπειρίες, οι στιγμές και τα συναισθήματα που ζούμε σε αυτό, καταλήγουν να είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα είχαμε φανταστεί αρχικά!