Το βιβλίο της ηθοποιού, Λουπίτα Νιόνγκο «Sulwe» θα διασκευαστεί για ένα νέο animated μιούζικαλ. Η 37χρονη ηθοποιός με καταγωγή από την Κένυα επιβεβαίωσε ότι το παιδικό βιβλίο της θα γίνει ταινία κινουμένων σχεδίων για το Netflix.

«Το βιβλίο “Sulwe” πρόκειται να γίνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων!! Ευχαριστώ τους αναγνώστες όλων των ηλικιών που έκαναν συντροφιά στη #Sulwe στη λαμπρή της πορεία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την επόμενη περιπέτεια στο @Netflix!» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

 

Η Λουπίτα Νιόνγκο έγραψε την ιστορία, την οποία εικονογράφησε η Βάστι Χάρισον.

Η «Sulwe» είναι ένα πεντάχρονο κορίτσι από την Κένυα που έχει το πιο σκουρόχρωμο δέρμα απ’ όσους γνωρίζει, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται άβολα και αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το χρώμα του δέρματός της. Η μικρή ξεκινά ένα μαγικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου μαθαίνει την ιστορία των αδερφών Νύχτα και Μέρα.

 

Το βιβλίο αφηγείται μία ιστορία για τις διακρίσεις με βάση το χρώμα του δέρματος, την αυτοεκτίμηση και τη διαπίστωση ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα, αναφέρεται στην περίληψη του «Sulwe»

«Το βιβλίο είναι ένας καθρέφτης για τα παιδιά με σκούρο δέρμα, να βλέπουν τον εαυτό τους, ένα παράθυρο για εκείνους που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το χρώμα του δέρματος, να έχουν κατανόηση και ενσυναίσθηση και μια πρόσκληση για όλους όσοι αισθάνονται διαφορετικοί και αόρατοι να αναγνωρίσουν την έμφυτη ομορφιά και την αξία τους» ανέφερε η ηθοποιός σε δήλωσή της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που το βιβλίο θα γίνει μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που ελπίζουμε να εμπνεύσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουν τη μοναδικότητά τους» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below