Η θέα του καμένου σου σπιτιού είναι πάντα κάτι σκληρό. Ακόμη κι όταν πρόκειται για μια διάσημη όπως η Miley Cyrus, που της είναι πιο εύκολο από άλλους να το αντικαταστήσει. Η 26χρονη τραγουδίστρια μοιραζόταν το σπίτι αυτό με τον αγαπημένο της, τον Αυστραλό ηθοποιό Liam Hemsworth. Και η φωτογραφία που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποτυπώνει αυτήν την απώλεια.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, αλλά μέχρι να επιστρέψει, βρήκε το σπίτι του λεηλατημένο, μια που πολλοί επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το καταστροφικό φαινόμενο και να λεηλατήσουν τις ακριβές βίλες του Μαλιμπού.

Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή της country και ηθοποιού Billy Ray Cyrus, δήλωσε ότι για να ξεπεράσει αυτό το γεγονός που τη σημάδεψε, σκέφτηκε τη συμβουλή του μπαμπά της: « Η ζωή είναι μια σειρά από γεγονότα στα οποία πρέπει να προσαρμοστούμε».

«Τώρα καταλαβαίνω αυτά τα λόγια. Νομίζω ότι για πρώτη φορά βιώνω μια τόσο δύσκολη απώλεια. Από την άλλη ο άνθρωπος είναι τόσο αδύναμος μπροστά σε μια  φυσική καταστροφή. Αυτή η καταστροφή μας ένωσε όλους. Και δε μιλάω για τους διάσημους ή μη. Μπροστά σε ένα τέτοιο φυσικό φαινόμενο, η όποια διασημότητα ακυρώνεται». κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.