Έχεις παρακολουθήσει τη σειρά “Friends” εκατοντάδες φορές. Γνωρίζεις απέξω σχεδόν όλους τους διάλογους και μπορείς να φέρεις εις πέρας μέχρι και το πιο δύσκολο quiz ερωτήσεων για τη σειρά. Υπάρχει όμως και μια μικρή λεπτομέρεια, που δεν είχες προσέξει σίγουρα.

Για να μη σου λέμε και ψέματα, ούτε εμείς το είχαμε παρατηρήσει, παρόλο που δηλώνουμε big fans της σειράς, αλλά ένας χρήστης του TikTok μας άνοιξε τα μάτια. “Αυτό που θα σας πω, θα καταστρέψει τις ζωές σας, ειδικά αν είστε μεγάλος θαυμαστής της σειράς“, έγραψε ο ίδιος, ο οποίος προφανώς ήθελε να μας κινήσει την περιέργεια και το πέτυχε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο λόγος, λοιπόν, για την Rachel Green και το φωνητικό τικ που είχε πριν από κάποια αστεία ατάκα, αφού όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, συνήθιζε να βήχει ελαφρά. Δεν είναι ότι αποσκοπούσε κάπου η συγκεκριμένη συνήθεια, αλλά περισσότερο θεωρείται ως χαρακτηριστικό του ρόλου, ωστόσο ορισμένοι χρήστες δεν το πήραν και πολύ καλά. “Πώς γίνεται να μην το ακούσω ξανά;” έγραψε κάποιος, “Με οδηγεί στην τρέλα κάθε φορά που το ακούω”, σημείωσε ένας άλλος.

Προς υπεράσπιση της, υπήρχαν κι εκείνοι που εξήγησαν πως παίζει ένα ρόλο και το κάνει όταν οι καταστάσεις είναι αδέξιες, καθώς κι ότι είναι “είναι πολύ cute”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below