Ένα concept store ‘boutique decoration’, όπου κυριαρχεί η δύναμη της έμπνευσης, η ποιότητα της δημιουργίας και ο ενθουσιασμός του τελικού αποτελέσματος, ήρθε μόλις στο Golden Hall.

Η κορυφαία εταιρεία διακόσμησης FurDeco Furniture & Decoration εγκαινιάζει το δικό της κατάστημα στον 1o όροφο του Golden Hall.

Μία αποκλειστική υπηρεσία tailor made επίπλων, χαλιών, μοκετών και υφασμάτων, καθώς και αντικειμένων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Επιλέξτε από μια πλούσια συλλογή με εξαιρετικά χαλιά και χειροποίητα έπιπλα, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, κρεβάτια κ.ά.

Επίσης, designer αντικείμενα από διάσημους ευρωπαϊκούς οίκους ανανεώνονται συνεχώς, ενώ νέες ιδέες και προτάσεις προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις υπογραμμίζοντας την φιλοσοφία της FurDeco για δημιουργία, καινοτομία, πρωτοπόρο σχεδιασμό και ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής.

Στόχος της FurDeco είναι η ανάπτυξη και δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας, ανεπιτήδευτης πολυτέλειας σε ιδιωτικές κατοικίες, yachts, βίλλες, σκάφη ξενοδοχεία και χώρους υψηλών απαιτήσεων.

Λίγα λόγια για τη FurDeco

Η FurDeco ιδρύθηκε το 2008 και σήμερα χάρη στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της αποτελεί τον κυρίαρχο στην σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων, χαλιών και αντικειμένων εσωτερικού χώρου. Στο concept store της FurDeco θα βρείτε επίσης μοναδικά φωτιστικά σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο Eglo.

FurDeco@Golden Hall: 1ος όροφος Τηλ. 210 6892012

Κεντρικό Showroom: Λεωφ. Κηφισίας 256, Χαλάνδρι ΤΚ 15231 Τηλ. 210 6747171

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below