Η προετοιμασία, λέξη-κλειδί για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, ήταν μια έννοια που δοκιμάστηκε σκληρά τα δύο τελευταία χρόνια όπου η πανδημία επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές μας.

Μάθαμε όλοι να αποφασίζουμε για πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη και να δρούμε αμέσως. Στο διάστημα που μείναμε κλεισμένες στο σπίτι, εκτιμήσαμε, μεταξύ άλλων, ακόμη περισσότερο την art de la table που μπορεί να ομορφαίνει τη ζωή μας καθημερινά, χωρίς να είναι απαραί-
τητα δεμένη με την πολυτέλεια.

Αντιθέτως, στα καλέσματα που ακολούθησαν την άρση των περιορισμών σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, οι οικοδέσποινες πόνταραν ξεκάθαρα στο cool & relaxed ύφος με elegant εξοπλισμό και καλής ποιότητας φαγητό. Στην παγκόμια τάση που αναδύθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, δεν ήταν όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα σεταρισμένα: καρέκλες διαφορετικών στυλ, πορσελάνες που φλερτάρουν με κεραμικά, κρυστάλλινα και άλλα χρωματιστά ποτήρια που συνδυάζονται με λουλούδια και πολύχρωμες πετσέτες.

Η εταιρεία που δίνει άλλη διάσταση στα events

Η StyleBox είναι μια εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού για κοινωνικά και εταιρικά event, μικρά και μεγάλα. Από την ίδρυση της το 2010 ασχολείται αποκλειστικά με την ενοικίαση εξοπλισμού (τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, bar), ενώ από το 2018 πρόσθεσε στη συλλογή της μια τεράστια επιλογή σε είδη art de la table, κάνοντας την υπηρεσία πιο ολοκληρωμένη.

Στόχος της StyleBox είναι η ανάπτυξη μιας συλλογής ποιοτικών προϊόντων, ειδών που θα επέλεγε κανείς για να προσθέσει σε ένα καλαίσθητο σπίτι ή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα όταν νοικιάζονται δεν μοιάζουν ξένα στο χώρο που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η εταιρεία εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια, ενώ αναμφίβολα το προσωπικό της αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της επιτυχημένης της παρουσίας.

Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα της StyleBox είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να νοικιάσει και έπιπλα αλλά και επιτραπέζια είδη, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη και γρήγορη για τον πελάτηαφού η εμπειρία είναι ουσιαστικά ένα one-stop-buy.

Διαβάστε περισσότερα για τη StyleBox εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below