Το “You” επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του, αφού πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Σε εκδήλωση του Νetflix αποκαλύφθηκε ότι θα χωρίζεται σε δύο μέρη, με το πρώτο να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους και το δεύτερο τον Μάρτιο.

Το “You” είναι μια πρωτότυπη αστυνομική, δραματική σειρά του Netflix που δημιουργήθηκε από τον Greg Berlanti και βασίζεται στα μυθιστορήματα You and Hidden Bodies της συγγραφέα Caroline Kepnes.

Η σειρά προβαλλόταν αρχικά στο Lifetime πριν το Netflix την αποκτήσει ως Original. Μόλις “προσγειώθηκε” στην πλατφόρμα, η δημοτικότητά της εκτινάχθηκε και την παρακολούθησαν περισσότερα από 54 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Κάθε σεζόν του “You” ακολουθεί τον καθηγητή Joe. Ο βαθιά ρομαντικός, κατά συρροή δολοφόνος έχει ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και την 3η σεζόν στο Παρίσι της Γαλλίας.

Πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι το “You” θα ανανεωνόταν και για 4η σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε η ανακοίνωση για την προβολή της επόμενης σεζόν να γίνει πριν καν ολοκληρωθεί η τρίτη. Το Netflix ανακοίνωσε δύο σειρές ημερομηνιών κυκλοφορίας για την 4η σεζόν. Μάλιστα, οι ημερομηνίες αυτές είναι άλλες από εκείνες που αρχικά είχαν ανακοινωθεί. Η νέα σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη και ενώ περιμέναμε η προβολή να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, τελικά το πρώτο μέρος θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2023 και το δεύτερο στις 10 Μαρτίου του ίδιου χρόνου.

Τι να περιμένουμε στη νέα σεζόν

Στο φινάλε της 3ης σεζόν είδαμε το τέλος της σχέσης του Joe με τη Love, με τον Joe να αλλάζει ηπείρους για να βρει την τελευταία του εμμονή, τη βιβλιοθηκάριο, Marianne.

Για άλλη μία φορά αλλάζει την ταυτότητά του. Πλέον, κυκλοφορεί με το όνομα Nick – αλλαγή που δεν αποτελεί έκπληξη, αφού το όνομα Joe Goldberg-Quinn είναι πλέον διάσημο στις ΗΠΑ. Τώρα που ο Joe βρίσκεται στο Παρίσι, αρχίζει η αναζήτησή του για τη Marianne. Ως ένας ειδικός stalker, αν η Marianne είναι όντως στο Παρίσι, τότε ο Joe θα τη βρει αργά ή γρήγορα.

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers. Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας «φίλους» τους ανθρώπους που έπρεπε στην Οξφόρδη.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @υοθνετφλιχ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below