Πίσω στο 2007, όταν η Rihanna εμφανίστηκε στο Cipriani Wall Street Concert άφησε τους πάντες άφωνους με το νέο της κούρεμα. Η σταρ τότε παρουσίασε ένα ασύμμετρο κοντό καρέ hairstyle, το οποίο άλλαξε ολοκληρωτικά το look της κι έκανε τις γυναίκες να αναθεωρήσουν όλα όσα πίστευαν για τον τρόπο που πρέπει να κουρεύονται.

splashnews.com

Κάτι περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, ολοένα και περισσότερες είναι εκείνες που τολμούν να δοκιμάσουν μια από τις πιο ευέλικτες, κομψές, μοντέρνες και πιο νεανικές προτάσεις. Το ασύμμετρο κούρεμα είτε σε κοντά είτε σε μακριά μαλλιά έχει αγαπηθεί πολύ από κάθε ηλικία. Ανάλογα με τον τρόπο που θα το επιμεληθεί κανείς, προσδίδει θηλυκότητα ή δυναμισμό, μπορεί να χαρίσει μια παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη αίσθηση, ή να δημιουργήσει ένα αυστηρό ύφος.

Στην περίπτωση που αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε αναζήτηση της επόμενης επιλογής που θα ανανεώσει την εικόνα αλλά και τη διάθεσή σου με το που βγούμε από την καραντίνα, οι τέσσερις celebrities που θα δεις, είναι μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης.

Julia Garner

Charlize Theron

Zoey Deutch

Margot Robbie