Είναι μερικά προϊόντα, που προκαλούν τέτοιο buzz στον κόσμο της ομορφιάς, που είναι πρακτικά αδύνατο να μην μάς κινήσουν την περιέργεια. Ένα από αυτά είναι και η αγαπημένη μάσκαρα πολλών celebrities, ανάμεσα τους διάσημα μοντέλα αλλά και η Kourtney Kardashian.

Η συγκεκριμένη μάσκαρα αποτελεί το μυστικό αυτών των γυναικών για ακαταμάχητα σέξι βλέμμα. Οι πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες τους γίνονται πάντοτε θέμα συζήτησης μετά από κάθε τους εμφάνιση. Αυτές οι celebrities «ορκίζονται» λοιπόν στη θρυλική Hypnôse μάσκαρα στην απόχρωση 011 Extra Black της Lancome. Με ένα μόνο πέρασμα προσφέρει τέλειο έλεγχο προσαρμοσμένης έντασης ώστε μπορούν να δημιουργούν ένα look τόσο τολμηρό ή φυσικό όσο επιθυμούν, επιτυγχάνοντας οκτώ φορές τον όγκο των φυσικών βλεφαρίδων τους.

Μην ξεχνάς ότι για μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και η περιποίηση τους. Θα πρέπει, όπως κάνουν και οι celebrities, να τις φροντίζεις τακτικά, με ένα εξειδικευμένο προϊόν που ενυδατώνει την τρίχα, την προστατεύει από το σπάσιμο και τη φθορά του μακιγιάζ και τη δυναμώνει. Μπορείς να επιλέξεις έναν ειδικό ορό ή ένα φυσικό λαδάκι, όπως το καστορέλαιο και το αμυγδαλέλαιο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below