Όπως σάς είχα πει ήδη από την αρχή του έτους, ένα όχι και τόσο αγαπητό print θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας φέτος στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ο λόγος για το cow print ή αλλιώς το print που θυμίζει αγελάδα, το οποίο σιγά σιγά κερδίζει έδαφος έναντι του leopard.

Χάρη σε πολλούς Α-list celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Dua Lipa και η Meghan Markle, αναθεωρήσαμε τις απόψεις μας για αυτό το loud print στα ρούχα. Τώρα πια έχουμε πειστεί πως αποτελεί και την απόλυτη τάση στα νύχια.

Πολλές  αγαπημένες σταρ, όπως η Kendall Jenner και η Ariana Grande, έχουν πειραματιστεί με την τάση και έχουν επιλέξει τα #CowNails για τις εμφανίσεις τους. Εάν δεν νιώθεις τολμηρή αρκετά για να υιοθετήσεις πλήρως την τάση, θα σού πρότεινα να βάψεις τα νύχια σου στο αγαπημένο σου χρώμα και ύστερα να κάνεις ένα accent nail με cow print. Μπορείς να το φτιάξεις πολύ εύκολα μόνη σου, χρησιμοποιώντας μία οδοντογλυφίδα και λίγο μαύρο βερνίκι για να κάνεις αυθαίρετες μαύρες βούλες πάνω σε λευκά νύχια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς ένα καλό top coat για να διατηρήσεις το μανικιούρ σου αναλλοίωτο για πολλές μέρες.

Αυτά είναι τα 5 δικά μου αγαπημένα: