Το χρώμα της χρονιάς από to Iνστιτούτο Χρώματος της Pantone  έχει πλέον γίνει μία από τις πιο πολυανομενόμενες ετήσιες ανακοινώσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Με το που ανακοινώνεται, τις περισσότερες φορές κατακλύζει τα καταστήματα καλλυντικών με μερικές εξαιρέσεις, όπως το πράσινο του 2017 που αποτέλεσε πραγματική πρόκληση για τους beauty lovers. Το φετινό χρώμα όμως είμαστε σίγουρες ότι δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PANTONE (@pantone) on

Το χρώμα του 2019 ανακοινώθηκε πως είναι το Living Coral, μια υπέροχη απόχρωση του αγαπημένου κοραλί. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ρουζ, σκιά, αλλά και κραγιόν, καθώς χαρίζει φρεσκάδα στο look και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο ζεστή. Το κοραλί εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο μακιγιάζ, καθώς είναι κολακευτικό για όλες τις αποχρώσεις τις επιδερμίδας και είναι πανεύκολο να ταιριάξει με διάφορα outfits.

Και ενώ αποτελεί μια απόχρωση που θα βλέπουμε παντού με το νέο έτος, στα καταστήματα κυκλοφορούν ήδη πολλά αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς με αυτή: