Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα βρίσκεται μια κοινότητα γυναικών που την εμπνέει να αισθάνεται ελεύθερη, να είναι ατρόμητη και να εξελίσσεται. Η Lancôme πιστεύει ότι οι δυνατές γυναίκες ενδυναμώνουν κι άλλες γυναίκες. Όταν είναι μαζί, τίποτα δεν τις σταματά. Με αυτή την ισχυρή θετική ενέργεια, οι γυναίκες χτίζουν άρρηκτους δεσμούς, μοιράζονται πολύτιμες γνώσεις, γιορτάζει η μία την επιτυχία της άλλης και απελευθερώνει η μία την άλλη, ώστε να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Μαζί, επιτυγχάνουν περισσότερα.

Κατά τον ίδιο τρόπο, μία γυναίκα με το foundation της, είναι ασταμάτητες μαζί. Το μυστικό κάθε γυναίκας με αυτοπεποίθηση είναι το foundation της, μια σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας που την καλύπτει πάντα – ό,τι προκλήσεις κι αν κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της.

Κάθε στιγμή, κάθε ημέρα, χρόνο με τον χρόνο, το Teint Idole Ultra Wear είναι ο δεσμός ομορφιάς ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες, το δοκιμασμένο και αγαπημένο foundation που βρίσκεται στο πλευρό τους, χαρίζοντάς τους μεταδοτική αυτοπεποίθηση. Το φορούν για 24 ώρες, το αγαπούν για μια ολόκληρη ζωή.

Από τις εμβληματικές πρέσβειρες της Lancôme μέχρι γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης στον κλάδο τους, η Lancôme έχει συνεργαστεί με μια ομάδα «ατρόμητων» γυναικών είκοσι ενός έως πενήντα οκτώ ετών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Δεν παίζει ρόλο ούτε η ηλικία, ούτε η καταγωγή – αυτό που μετράει είναι η στάση, η φιλοσοφία και οι αξίες τους που συμβαδίζουν με τις δικές μας. Όταν είναι μαζί, τίποτα δεν τις σταματά, μοιράζονται τα μεγαλύτερα όνειρα και τα επιτεύγματά τους.

Το Teint Idole Ultra Wear αποτελεί τον καρπό μιας εξαιρετικής τεχνολογίας που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια και, ταυτόχρονα αίσθηση άνεσης όλο το 24ωρο. Ματ μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν κρύβει ποτέ την επιδερμίδα, αντίθετα, την αφήνει να αναπνέει ελεύθερα, για να μπορείτε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό. Το χρώμα του δεν ξεθωριάζει ποτέ και διατηρείται πιστό όλη την ημέρα! Αδιάβροχο, ανθεκτικό στην υγρασία και απόλυτα σταθερό, το foundation μεγάλης διάρκειας για πλήρη κάλυψη διατηρείται αναλλοίωτο ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες ή στο γυμναστήριο, αφού το Teint Idole Ultra Wear εργάζεται εξίσου σκληρά με εσάς.

Παθιασμένες γυναίκες, όπως η Balanda Atis, επικεφαλής του Multicultural Beauty Lab, ενός πολυπολιτισμικού εργαστηρίου στο οποίο εργάζονται ειδικοί στις αποχρώσεις. Ανέπτυξε τη μπλε ουλτραμαρίν χρωστική που εξασφαλίζει πλούσιο και ζωηρό χρώμα στις πιο σκούρες αποχρώσεις, ώστε να μην δείχνουν γκρίζες ή κέρινες.

Η αποστολή μας είναι να βοηθάμε κάθε γυναίκα να βρει την απόχρωση που της ταιριάζει. Έτσι, η γκαρνταρόμπα Teint Idole Ultra Wear περιέχει 20 αποχρώσεις.

Προς τιμήν αυτής της νέας κοινότητας γυναικών που κάνουν πράξη τα όνειρά τους, το Teint Idole Ultra Wear θα συνεχίσει να διευρύνει τα όρια μέσα από μια σειρά εικόνων και βίντεο, για να εμπνέει αυτοπεποίθηση σε όλες τις γυναίκες.

Οι πρέσβειρες εμφανίζονται σε μια hero φωτογράφηση, στην οποία τα πέντε ινδάλματα – η Zendaya, η Lupita Nyong’o, η Penélope Cruz, η Chiara Ferragni και η Taylor Hill – απαθανατίζονται πιο ενωμένες από ποτέ από τις Julien Choquart & Camille Hirigoyen, οι οποίες είναι γνωστές ως J.A.C.K. Σίγουρες για τον εαυτό τους και πιστές στις αξίες τους, αποτελούν πηγή ανεξάντλητης έμπνευσης.

Στην κοινότητα συμμετέχουν επίσης 13 γυναίκες από όλο τον κόσμο. Οι ιστορίες τους θα αλλάξουν τη ζωή σου. Αισθάνονται δυνατές, αποτελούν πηγή έμπνευσης και είναι μοναδικές, αφού έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την προσωπική τους ιστορία, κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί, εξηγώντας γιατί το Teint Idole Ultra Wear βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below