Είναι Τετάρτη πρωί, έξω βρέχει καταρρακτωδώς και έχεις πατήσει snooze περισσότερες φορές απ’ όσες μπορείς να παραδεχτείς. Καθώς ξυπνάς έντρομη γνωρίζοντας πως μετά βίας θα προλάβεις να φτάσεις στην ώρα σου στη δουλειά, συνειδητοποιείς αυτό που καμία κοπέλα δεν θέλει ποτέ: Τα μαλλιά σου είναι απίστευτα λαδωμένα και δεν προλαβαίνεις ούτε κατά διάνοια να πλησιάσεις το ντους. Για καλή σου τύχη, «πέφτεις» σε μία selfie της Bella Hadid με το τέλειο bad hair day hairstyle ενώ σκρολάρεις στο Instagram την ώρα που βουρτσίζεις τα δόντια σου και μαγικά η μέρα σου γίνεται λίγο καλύτερη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? (@bellahadid) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Εκτός από τον διπλό εσπρέσσο και τις προσπεράσεις στο δρόμο, αυτό το εύκολο hairstyle είναι ο απόλυτος τρόπος να γλιτώσεις λίγη ώρα μέσα στο χαοτικό σου πρωινό. Ο λόγος για τη slicked-back αλογοουρά, η οποία είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνεις chic και προσεγμένη ακόμη και αν έχεις μόλις 5 λεπτά για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Φόρεσε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και μπουμ! μόλις μεταμόρφωσες το κλασικό jeans and a Tshirt σε fashionable outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? (@bellahadid) on

Για να πετύχεις το look, άπλωσε ένα shine serum στα μαλλιά σου από τα μήκη μέχρι τις άκρες και πιάσ’τα σε μια αλογοουρά φροντίζοντας να μην πετά κανένα τουφάκι στο μπροστινό μέρος. Η λακ θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος! Αυτό είπε εξάλλου σε συνέντευξή της και η Bella πως είναι το μυστικό της. «Πολύ λακ και πολύ ζελέ. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα τον αφρό που έβαζε ο αδερφός μου στα μαλλιά του. Του τον έκλεψα και λογικά είναι εκνευρισμένος μαζί μου», είχε πει. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να κρύψεις επίσης το λαστιχάκι, τυλίγοντας μια τούφα από τα μαλλιά σου γύρω του, για ένα ακόμη πιο chic look.