Επειδή η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό αφ ενός κοστίζει και αφ ετέρου, μπορεί να έχει αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα, εμείς θα σας προτείνουμε έναν εντελώς φυσικό και άκρως αποτελεσματικό τρόπο να τονώσετε τη γραμμή των χειλιών σας κάνοντάς τα πιο ζουμερά, πιο μεγάλα και πιο αισθησιακά.

Έχουμε δει πολλά αποτελέσματα όσον αφορά στις προσπάθειες αύξησης του όγκου των χειλιών. Ω ναι, έχουμε δει μέχρι και …τρόμπες οι οποίες πρήζουν τα χείλη και τα μεταμορφώνουν σε κάτι τρομακτικά απόκοσμο. Υπάρχει ένας πολύ #safe τρόπος να τονώσετε τον όγκο των χειλιών σας και όχι δεν είναι το περίγραμμα  και το γέμισμα με κραγιόν που ξέρουμε όλες πλέον-και μερικές το παρακάνουμε καμιά φορά.

Η λύση είναι ακόμα πιο απλή κι αρκετά vintage: Η χρήση της κρέμας ματιών στα χείλη σαν ενυδατική βάση. Η αλήθεια είναι πως αυτό το “μυστικό” ίσως σας το έχουν πει οι μαμάδες σας ή η αισθητικός σας, αφού οι “παλιές” και οι επαγγελματίες γνωρίζουν πως οι κρέμες ματιών όντως λειτουργούν και για τις ρυτίδες στα χείλη, αλλά εμείς προσθέτουμε ότι θα τα τονώσουν και με διακριτικό όγκο, λόγω της ρετινόλης.

Επομένως, εφαρμόζετε την κρέμα χειλιών και από πάνω βάλτε ένα ενυδατικό lip balm. Αφήνετε δέκα λεπτά και προχωράτε στην εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss σας. Αν δε, βάλετε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση με λάμψη ή με διάφανο gloss από πάνω και έμφαση στο κέντρο των χειλιών σας, πετυχαίνετε το τέλειο αποτέλεσμα.