Είναι διάσημες, έχουν πολύ καλό γούστο και γνωρίζουν από ιδιαίτερα, ακριβά αρώματα που όμοιά τους δύσκολα θα βρεις. Όπως ακριβώς φροντίζουν να μένουν αξέχαστες με κάθε τους εμφάνιση, έτσι λειτουργούν και με την ατμόσφαιρα του σπιτιού τους, που είναι άκρως ελκυστική και μεθυστική, χάρη στα αρωματικά κεριά κορυφαίων brands που επιλέγουν. Από την Jennifer Aniston στη Meghan Markle, παρακάτω θα βρεις τις σκανδαλιστικές πινελιές πάνω από το τζάκι τους, την περίοδο του χειμώνα.

Burning Rose Fragranced Candle Byredo

Το σπίτι της ηθοποιού Jennifer Aniston έχει άρωμα από πουδρέ βιολέτες και πολυτελές absolute τριαντάφυλλου, που συνδυάζονται με τη σκοτεινιά του έβενου και τις στήλες καπνού της σημύδας. Ένα άρωμα που αναδύεται όταν ανάβει το Burning Rose Fragranced Candle της εταιρείας Byredo και λειτουργεί σαν μαγνήτης. Το κερί αυτό αφήνει ένα φλογερό ίχνος στο δρόμο του. Η κομψότητά του ζαλίζει. Δεν υπάρχει τίποτα σεμνό σ’ αυτό το τριαντάφυλλο. Έχει περάσει νύχτες κουλουριασμένο σε δέρμα, τυλιγμένο στα φύλλα σημύδας, ριζωμένο σε σκοτεινά και μυστηριώδη ξύλα.

Scented Candle Intense Velvet Rose & Oud Jo Malone London

Λουλουδένιο και smoky ταυτόχρονα, το Scented Candle Intense Velvet Rose & Oud της εταιρείας Jo Malone London είναι το αγαπημένο κερί του supermodel Jourdan Dunn και όπως η ίδια έχει δηλώσει και το signature δώρο που επιλέγει να κάνει σε φίλους και συγγενείς. Το κερί αυτό μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα του χώρου με ένα αισθησιακό αρωματικό κοκτέιλ από Τριαντάφυλλα Δαμασκού, πραλίνα, εξωτικό γαρύφαλλο και ξύλο Oud.

Green Figuier Scented Candle Diptyque

Η πάντοτε κομψή Victoria Beckham έχει πάντοτε στο σπίτι της το Green Figuier Scented Candle της Diptyque, το οποίο έχει επιλέξει και για το κατάστημά της στην Dover Street, όπου ήθελε να χαρίσει μια χαρακτηριστική ατμόσφαιρα, που ξυπνά της αισθήσεις. Έτσι, το συγκεκριμένο κερί έγινε το signature item του καταστήματος και σύμφωνα με την ίδια, όποιος το επισκέπτεται μαγεύεται από την ευωδία του. Το κλασικό Figuier παρουσιάζεται σε μια πράσινη συσκευασία και το κερί αναδύει τη ζεστασιά του ξύλου της συκιάς.

Byron Scented Candle Cire Trudon

Το μοντέλο και συγγραφέας Alexa Chung «ορκίζεται» στη μεθυστική μυρωδιά του Byron Scented Candle της εταιρείας Cire Trudon. Πρόκειται για την  παλαιότερη εταιρεία κατασκευής κεριών, που δρύθηκε το 1643 από τον Claude Trudon. Στην αρχή παρήγαγε κεριά οικιακού και εκκλησιαστικού φωτισμού υψηλής ποιότητας με κύριο υλικό το κερί μέλισσας. Moto της εταιρείας ήταν η φράση: “Deo Regique Laborant”  δηλαδή “(Οι μέλισσες) δουλεύουν για το Θεό και το Βασιλιά”. Το 1737 η εταιρεία έγινε ο επίσημος προμηθευτής κεριού για το Βασιλιά της Γαλλία και το 2007 ξεκίνησε την παραγωγή μίας exclusive σειράς αρωματικών κεριών, σε συνεργασία με γνωστούς αρωματοποιούς. Το Byron Scented Candle έχει sophisticated άρωμα με νότες από κονιάκ και ξύλο. Δυναμικό και πολύ έντονο.

Figuier Scented Candle Diptyque

Τα αρωματικά κεριά της Diptyque επιλέγει και η Meghan Markle για να δώσει στο χώρο της ξεχωριστό χαρακτήρα. Σταθερή αξία το Figuier Scented Candle, ένα αρωματικό κερί που αποκαλύπτει τις πτυχές του δέντρου της συκιάς: τη ζεστασιά του φλοιού, τη φρεσκάδα των φύλλων και το γαλακτώδη χυμό του καρπού του που φέρνει στη μνήμη μακρινούς ορίζοντες και διαχρονικά ταξίδια και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below