Το όνομα του νέου eyeliner trend που έχει κατακλύσει το Tik Tok μπορεί να σου θυμίζει την αποκριά, πρόκειται ωστόσο για ένα ευκολοφόρετο, καθημερινό makeup look που μπορεί να δώσει το πολυπόθητο cat eye βλέμμα σε όλα τα σχήματα ματιών – ναι, ακόμη και στα hooded βλέφαρα.

Πώς θα το κάνεις κι εσύ; Αρχικά, άνοιξε το νεσεσέρ σου και επίλεξε όποιας μορφής eyeliner σε εξυπηρετεί (υγρό, μολύβι, τζελ). Τώρα σχεδίασε την γραμμή του eyeliner στο σχήμα του φτερού της νυχτερίδας, τραβώντας μία γραμμή στο τέλος προς τα μέσα σχηματίζοντας μία μικρή γωνία που θα είναι ορατή όταν το μάτι είναι κλειστό, ενώ όταν είναι ανοιχτό θα σχηματίζει μια ίσια γραμμή.

Αυτό το νέο eyeliner trend μπορεί να φορεθεί είτε πρωί είτε βράδυ και να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα σκιάς – ένα neon για παράδειγμα θα απογειώσει το look δίνοντας ένα 00ς vibe που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στις νυχτερινές εμφανίσεις του καλοκαιριού, ενώ μία σκιά σε γήινους τόνους μαζί με ένα ενυδατικό gloss και μία λαμπερή επιδερμίδα, θα δώσει ένα ωραίο τουίστ σε ένα  κατά τ ‘άλλα καθημερινό makeup look.

Παρακάτω θα βρεις έμπνευση για να το δοκιμάσεις και εσύ!

 


 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jenny stubbs. ✨ (@jennystubbs)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LADIN (@ladin.wutte.makeup)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below