Κάθε καλοκαίρι, μπαίνουμε στη διαδικασία να αναζητήσουμε ένα χτένισμα που θα μπορεί να συνοδεύει τις περισσότερες στιλιστικές μας επιλογές, ενώ παράλληλα θα μας κάνει να αισθανόμαστε φυσικά όμορφες και γοητευτικές. Το beach waves αναμφισβήτητα παραμένει Νο1 τάση. Είναι ένα go-to look που μπορεί να σταθεί παντού. Εκπέμπει θηλυκότητα, κολακεύει κάθε μήκος μαλλιών και δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι απαραίτητα σε διακοπές για να το πετύχεις. Παράδειγμα αποτελούν οι διάσημες που το έχουν υιοθετήσει, όπως η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, η οποία τον Μάιο εμφανίστηκε στην εκπομπή The Morning με beach waves look και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ενας τρόπος για να το δημιουργήσεις, είναι να χρησιμοποιήσεις την ειδική πρέσα, ωστόσο υπάρχει και μια άλλη λύση, πολύ καλύτερη για την περίοδο του καλοκαιριού που χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για χαλάρωση παρά για hairstyling, αλλά και λιγότερο επικίνδυνη για την υγεία των μαλλιών. Αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό να επιτευχθεί και πλέκοντας απλά τα μαλλιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
pexels.com

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις τα μαλλιά, ιδανικά μετά το λούσιμο, με αρκετή ποσότητα από salt-based spray και στη συνέχεια να πλέξεις μεσαίου μεγέθους πλεξούδες. Ψέκασε αρκετή ποσότητα λακ και έπειτα, άφησε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Όταν τα λύσεις, θα έχεις το απόλυτο beach waves look.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below