Τα βερνίκια νυχιών είναι ίσως εκείνα τα προϊόντα, που μαζί με όσα ανήκουν στο skincare, έχεις χρησιμοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτήν την περίοδο. Οι ιδέες για nail art στο Pinterest και το Instagram άλλωστε φτάνουν και περισσεύουν για να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες πηγές έμπνευσης, που τουλάχιστον μπορούν να σου χαρίσουν αμέτρητα likes στις φωτογραφίες σου στα social media. Τι γίνεται όμως, στην περίπτωση που έχεις ξεμείνει από το αγαπημένο σου χρώμα;

Πριν σε πιάσει η απογοήτευση, θα ήθελα να σε ενημερώσω, πως μπορείς να βάψεις τα νύχια σου με ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς, γιατί υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος να δημιουργήσεις μόνη σου ένα custom βερνίκι νυχιών, με ή χωρίς glitter.

Πώς; Σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ μία ή περισσότερες ξεχασμένες σκιές ή ένα blush που δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά. Αξιοποιώντας τα με έναν διαφορετικό τρόπο, μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το beauty item που θα σου κρατήσει συντροφιά για αρκετό διάστημα.

Στο video tutorial που ακολουθεί και στο κανάλι μου στο Youtube, σού δείχνω έναν πολύ εύκολο 3-step οδηγό που με έχει ενθουσιάσει!