Είναι ένα από τα πιο «καυτά» και περιζήτητα supermodels παγκοσμίως και αποδεικνύει ότι πέρα από την ικανότητά της να μεταμορφώνεται τόσο στα fashion shows που λαμβάνει μέρος, όσο και στις φωτογραφίσεις, είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας, που απολαμβάνει να πειραματίζεται συχνά με το look της, υιοθετώντας διαφορετικά στιλ μαλλιών, αλλάζοντας το χρώμα τους αλλά και το μήκος τους.

Πριν από μερικές ημέρες, η Bella Hadid αποφάσισε να επιστρέψει σε ένα από τα κουρέματα που της ταίριαζε πάρα πολύ, όταν το είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά, μόνο που άντλησε την έμπνευσή της, από τη διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian.

Getty Images

Bob life is back ή αλλιώς, το 23χρονο supermodel εμφανίστηκε σε event που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με κοντό καρέ κούρεμα και μαλλιά σε σκούρα, σοκολατί απόχρωση. Το χτένισμά της εκείνη τη βραδιά ήταν ίδιο με αυτό της Kim Kardashian, που θα δεις παρακάτω, καθώς είχε τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα, χαρίζοντας στην εικόνα της έναν sophisticated τόνο. Η χωρίστρα στη μέση έκανε το χτένισμα φρέσκο και έδινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα γοητευτικά χαρακτηριστικά της.

Αυτό που επίσης κερδίζει τις εντυπώσεις στο νέο hair look της Bella Hadid είναι πως τα μαλλιά της φαίνονται πολύ υγιή και λαμπερά. Αυτό είναι ένα ταυτόχρονα θηλυκό και σέξι κούρεμα που αποτελεί ιδανική επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες που θέλουν να τολμήσουν μια αλλαγή αυτόν το χειμώνα.